2777
2789
عنوان

چند لحظه بیایید

173 بازدید | 19 پست

سلام و عرض ادب

خانومایی ک با برند پنبه ریز آشنا هستند و محصولاتش رو استفاده کردن و خانومایی ک میخان با این برند و محصولات آشنا بشن

بنده شش پری هستم مشاور و نماینده فروش کمپانی پنبه ریز در کرج

09109395964 تماس و تل گرام

در خدمت شما عزیزان هستم

دوستان خبر دارید تحریم هستیم خیلی از برندها وارد کشور نمیشه محصولاتی م هستن اصل , تقلبس یا قاچاق چند برابر قیمت اصلی شدن

دوستانی ک استفاده کننده برندهای پنبه ریژ هستند از اصل و با کیفیت بودن و قیمت مناسبش می تونن بگن و تایید کنن

با محصولات آشنا بشید برند لدوراش فوق العاده ست مثل کرم لیفتینگ صورتش ک از اسمشم مشخصه لیفتینگ و سفت کننده پوست هست پر کننده خطوط , زیرساز آرایشی ,تاثیر آنی هم داره و........ک سری ماساژوری داره باعث جذب سریع ترکیبات محصول ب پوست میشه باعث سفت شدن و خوش فرم شدن گونه ها میشه و کاربر دیگه ش لیفت و از بین بردن غبغب هست

این تنها یک محصول از صد محصول شناخته شده و با کیفیت پنبه ریز هست

همه ی ما هزینه ای برای محصولات آرایشی میکنیم اما کجا مهمه

شک ندارم خیلیاتون از برند         ک از بازیگران خودمون برای تبلیغ استفاده کردن استفاده کردید در صورتی ک همش ی مشت اراجیف بود و حتی تاییدیه وزارت بهداشت هم نداشته

مثلا الان خیلیا از شامپو کلیر استفاده میکنند در صورتی ک تو کشور وارد نمیشه

یا برند داو رو با 15_20 تهیه میکنن ک اگه وارد سایتش بشید قاچاقشم ب این قیمت نمیدن

و محصولاتی ک ب اسم برند تهیه میکنید در حالی ک تو همین اطراف تهران تو کارگاه ها در حال تولید هست

پنبه ریز این کانال امن رو در اختیارتون گذاشته تا با کمترین هزینه بهترین محصول و با کیفیت ترین محصول رو تهیه کنید

فقط نوار بهداشتیش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنبه ريز ندوس جاست الويز😕😁

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

نوار بهداشتیش اصلا خوب نیس یه کرمم داره q10 اونم اصلا خوب نیست😐

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
پنبه ريز ندوس جاست الويز😕😁

دقیقا کیفیت الویز ترکیه رو داره و شاید بهتر از اون پیشنهاد میدم دایلکس رو استفاده کنید تو تعداد و قیمت هم با الویز متفاوت هست

الویز من خیلی دوست دارم‌ بگیرم نوار بهداشتی عادبش چندع؟

همه جوره داره از ده تومن ب بالا 

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو