2777
2789
عنوان

به نظرتون از شغلم انصراف بدم؟؟؟؟؟

450 بازدید | 47 پست

سلام خانوما..من دانشگاه فرهنگیان درس خوندم و امسال فارغ التحصیل شدم یه پسر ۴ساله دارم.

الان مشهد زندگی می کنیم ولی محل خدمت من شهرستانه و من باید برم اونجا..انتقالی از شهرستان به مشهد مخصوصا اگه شوهرت فرهنگی نباشه اونم سال اولی باشه خیییییلی خییییلی سخت میدن.یعنی اونجور که من با معاون منطقمون صحبت کردم گفت امسال اصلا ممکن نیس چون تعهد خدمت داری و ازین حرفا..

خونواده هامون شهرستانن ولی همسرم میگه وسایلا همینجا باشه تو برو یه خونه اونجا بگیر منم یکی دوروز تو هفته میام ..نمی دونم چیکار کنم اینجوری همش یا باید خونه مادرشوهر باشم یا خونه مامانم    حرف یه ساله می ترسم نتونم تحمل کنم این وضعو مخصوصا که رابطم با اونا خوب نیس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه جوانب رو بررسی کنید

طاقت و تحمل خودتونو بسنجید

اولویت هاتونو  در نظر بگیرید

بعد تصمیم بگیرید

ک چند سال بعد از  انتخاب تون پشیمون نباشید ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

برو خونه مادرت،یا خونه اجاره کن،ولی به نظرم کارت رو از دست نده،معلمی؟معلمی یه شغل عالی برا خانماست،بچت هم میتونی بزاری خونه مادرت

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  

اره اگه بحث مالیش برات مهم نیست قطعا انصراف بده زندگی واست نمیمونه و ببخشید که میگم ولی نذار همسرت به نبودنت عادت کنه. اصصصلا ارزش نداره بسپار به خدا یه کار تو شهر خودت پیدا شه.

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

نه گلمممممم به هیچچچچ عنوان انصراف ندیا

تحمل کن خب

یک ساله نهایتش دوساله

حیفه بخدا

من الان شما گفتی یکجوری شدم

من حاضرم هر جور شده برم سر کار هر جا که شده😭

فکر اینده ات باش خانمی

این تصمیما بعدا ۱۰۰ درصد پشبمانی در پی داره گلم

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦

به نظر من اگه مطمئنی بعد از یکسال محل کارتو میدن مشهد برو اگه نه روش بیشتر فکر کن

علاوه بر مشکلاتی که گفتی اینجا میبینی چقدر خیانت زیاد شده ممکنه مشکلات دیگه برات پیش بیاد

خود من همسرم 6 ماه برای درس رفت تهران از این رو به اون رو شد... یعنی اگه بخوام برگردم عقب دیگه اجازه نمیدم بره

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

منم دوساله فارغ التحصیل شدمو انتقال نمیدن یک سات و ربع راهمه تا روستا..رفت و امد میکنم همه چی ام عالیه..دوستام دوساعت راهشونه اونام رفت و امد میکنن..ناچاری سه سال اینطوری باشی..