2777
2789
عنوان

کممممک

166 بازدید | 17 پست

سلام

دیشب صورتمو با وکس اصلاح کردم خیلی قرمز شده

یه کوچولو میسوزه

چکار کنم بچه ها  

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد رینک اکساید بزن

دلارام جون الان پماد از کجا بیارم 

هیدروکرتیزون دارم زدم ولی میترسم به درد نخوره

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
منم اصلاح کزدم با بند الان جوش زده بعد سه چهار روز . نیمدونم چ غلطی کنم😭

آخی عزیزم

بابند ک خوبه

حتما پوست صورتت حساسه

ماست بزن مرتب

منکه زدم جواب نداد

آخی عزیزم بابند ک خوبه حتما پوست صورتت حساسه ماست بزن مرتب منکه زدم جواب نداد

عه ؟ بند کمتر جوش میزنه نسبت به وکس ؟ میخواستم دفه بعد وکس امتحان کنم .. 

ماست جوش خوب میکنه؟ 😣 پوستم صاف بود گند زدم توش 

سلام به روی ماهت😘اول نشناختمت😀 تو اینترنت سرچ کردی در این مورد

ممنون عزیزم

اشکال نداره دوست خوبم

نه سرچ نکردم پناه آوردم اینجا

نشاسته با آب مخلوط کن به صورت خمیر بزن به صورت.پماد بتامتازون .

حتماااااا همینکارو میکنم

عه ؟ بند کمتر جوش میزنه نسبت به وکس ؟ میخواستم دفه بعد وکس امتحان کنم ..  ماست جوش خوب میکنه؟ ...

آره عزیزم بابند بهتره

آخه وکس یه کوچولو گرمه و صورت حساس رو ملتهب میکنه

عه ؟ بند کمتر جوش میزنه نسبت به وکس ؟ میخواستم دفه بعد وکس امتحان کنم ..  ماست جوش خوب میکنه؟ ...

ماست بعد اصلاح خوبه صورتو خنک میکنه ک جوش نزنه

ولی کم چرب باشه