ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 عنوان کممممک 166 بازدید | 17 پست سلامدیشب صورتمو با وکس اصلاح کردم خیلی قرمز شدهیه کوچولو میسوزهچکار کنم بچه ها هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده... 1397/05/23 | 05:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16394 یخ بزار😀😀😀😀😀 {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
عروسِ_دریایی عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2334 منم اصلاح کزدم با بند الان جوش زده بعد سه چهار روز . نیمدونم چ غلطی کنم😭
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 یخ بزار😀😀😀😀😀 کاترین جونم سلامصورتم سوخت هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 پماد رینک اکساید بزن دلارام جون الان پماد از کجا بیارم هیدروکرتیزون دارم زدم ولی میترسم به درد نخوره هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
رسگار عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 308 نشاسته با آب مخلوط کن به صورت خمیر بزن به صورت.پماد بتامتازون .
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 منم اصلاح کزدم با بند الان جوش زده بعد سه چهار روز . نیمدونم چ غلطی کنم😭 آخی عزیزمبابند ک خوبهحتما پوست صورتت حساسهماست بزن مرتبمنکه زدم جواب نداد هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16394 کاترین جونم سلام صورتم سوخت سلام به روی ماهت😘اول نشناختمت😀تو اینترنت سرچ کردی در این مورد {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
عروسِ_دریایی عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2334 آخی عزیزم بابند ک خوبه حتما پوست صورتت حساسه ماست بزن مرتب منکه زدم جواب نداد عه ؟ بند کمتر جوش میزنه نسبت به وکس ؟ میخواستم دفه بعد وکس امتحان کنم .. ماست جوش خوب میکنه؟ 😣 پوستم صاف بود گند زدم توش
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 سلام به روی ماهت😘اول نشناختمت😀 تو اینترنت سرچ کردی در این مورد ممنون عزیزماشکال نداره دوست خوبمنه سرچ نکردم پناه آوردم اینجا هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 نشاسته با آب مخلوط کن به صورت خمیر بزن به صورت.پماد بتامتازون . حتماااااا همینکارو میکنم هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
عروسِ_دریایی عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2334 یه قرصی هست ک باید با اب خمیر کنی بزنی رو جوش خوب شه اون اسمش چیه ؟ کسی میدونه ؟ هرچی فک میکنم یادم نمیاد .. خیلی اونو میگن خوبه
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 عه ؟ بند کمتر جوش میزنه نسبت به وکس ؟ میخواستم دفه بعد وکس امتحان کنم .. ماست جوش خوب میکنه؟ ... آره عزیزم بابند بهترهآخه وکس یه کوچولو گرمه و صورت حساس رو ملتهب میکنه هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 عه ؟ بند کمتر جوش میزنه نسبت به وکس ؟ میخواستم دفه بعد وکس امتحان کنم .. ماست جوش خوب میکنه؟ ... ماست بعد اصلاح خوبه صورتو خنک میکنه ک جوش نزنهولی کم چرب باشه هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...