اینجا اگر یک خانمی بگه شوهرم منو زده همه نفرین میکنن و شوهره رو فحش میدن بعد میبینی همون خانوم دو تا تاپیک قبلش در مورد این بوده که بچه کوچیکشو زده و دهن بچه رو خونی کرده همه گفتن عیب نداره و فلان،اگر زدن ادم ضعیف تر از خودمون بده پس همون قدر که شوهر زنشو بزنه بده زدن بچه بی پناه توسط پدر و مادر هم بده همون طور که اگر زن یک کار اشتباهی کرد همتون مبگید شوهر حق نداشته بزنه باید حرف میزده و با صحبت حل میکرده پس در مورد بچه هم همینه،نمیشه زدن یک موجود ضعیف و بی گناه عیب نداشته باشه ولی زدن ادم بالغ عیب داشته باشه اگر بده برای هر رو بده این چه طرز تفکریه
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
شوهرشون یک تو بهشون بگه صد بار تاپیک میزنن شوهرم دلمو شکست همه هم میگن وای خاک بر سر شوهرت فلان بعد میگه دخترمو زدم تو دهنش دستشو پیچوندم همه میگن عیب نداره مادرشی دیگه،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی صرف مادر بودن این اجازه رو به ادم میده که بزنه بچه رو،خوب کسی که طرز فکرش اینه پس کتک خوردن از همسر هم باید براش عادی باشه چون پشت این استدلال اینه هر کی قوی تره حق داره بزنه پس
شوهرشون یک تو بهشون بگه صد بار تاپیک میزنن شوهرم دلمو شکست همه هم میگن وای خاک بر سر شوهر ...
عزیزم اگه ناراحت باشه میره پزشکی قانونی.
دست شوهرشو میبوسه اینجا عشوه و ناله میاد
بعدم آدم فحاشو معمولا کتک میزنن چه زن باشه چه مرد چه بچه.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
والا من خودم هر کس بگه بچمو زدم کلی دعواش میکنم و میگم حق نداشتی بزنیشگ کی گفته عیب نداره زدن بچه ا ...
والا خیلی ها طرز فکرشون اینه یک چرخ بزنی تو تاپیک ها میبینی ،زنه دختر سیزده سالشو زده بود با انگشتر تو دهنش دهنشو خونی کرده بود همه گفته بودن عیب نداره چوب مادر گله😐