2777
2789
عنوان

بیاید خریدای شوهرمو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 62 پست

دوستان من برای به رخ کشیدن نزاشتم ته اینا شاید پنحاه تومنم نشه،ولی چراهمش تو سایت از بدبختی بگیم،خب ادم شادی هاشم‌بگه،مگه بده

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فهمیدم منظورش ازشال کاموایی چیه😉😉😉😉😜😜

احتمالاجدیداخیلی سردشدی داره غیرمستقیم اشاره میکنه😂😂😂بچه هاخوابیدن رژ قرمزه روبزن 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
من فهمیدم منظورش ازشال کاموایی چیه😉😉😉😉😜😜 احتمالاجدیداخیلی سردشدی داره غیرمستقیم اشاره میکن ...

🤣🤣،میگفت یه خانوم پیری اومده سرکارشون اینارو بفروشه،شوهرمم به عنوان اینکه یه کمکی کرده باشه برامن رفته خرید،خوبیش اینه جلوهمکارای خانومش خریده😎😎🤣

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
من فهمیدم منظورش ازشال کاموایی چیه😉😉😉😉😜😜 احتمالاجدیداخیلی سردشدی داره غیرمستقیم اشاره میکن ...

💃💅💄

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
🤣🤣،میگفت یه خانوم پیری اومده سرکارشون اینارو بفروشه،شوهرمم به عنوان اینکه یه کمکی کرده باشه برامن ...

باورکن منظورش همونه 😂😂😂

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
چه خوبه که به یادته 😄

آره. منم می گم همین که به یادم بودی خودش برام یه دنیا ارزش داره. توی اعیاد که خیابون ها شربت پخش می کنن یا محرم و عاشورا و تاسوعا که چای پخش می کنن، برای منم می گیره میاره خونه . تا برسه خونه اون چای دیگه قابل خوردن نیست . یخ یخ می شه 😂

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
آره. منم می گم همین که به یادم بودی خودش برام یه دنیا ارزش داره. توی اعیاد که خیابون ها شربت پخش می ...

چقد احساسیه،دمش گرم

آره. منم می گم همین که به یادم بودی خودش برام یه دنیا ارزش داره. توی اعیاد که خیابون ها شربت پخش می ...

چه رمانتیک 😍

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹

آخی الهی 😍😍😍😅😅😅😅

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

شما به رمانتیک بودنش فکر می کنید منم به این فک می کنم که چرا دنبال چیزای مفت می گرده !!!! گل مفتکی ... چای مفتکی..... شربت مفتکی 😂😂😂😂

البته دروغ نگم یه بار هم برام کیف خریده..... شک کردم نکنه اونم پیدا کرده 😂😂😂😂

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
شما به رمانتیک بودنش فکر می کنید منم به این فک می کنم که چرا دنبال چیزای مفت می گرده !!!! گل مفتکی . ...

شاید دست وبالش......

شاید دست وبالش......

نه بابا. پول بهم زیاد می ده . شوخی کردم که کلا دنبال مفت می گرده اینطورا هم نیست بچه ام..... کلا الان تازه از عروسی رسیدم پر انرژی ام. خواستم مثلا فضا رو نمکی کنم😂😂