الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره. منم می گم همین که به یادم بودی خودش برام یه دنیا ارزش داره. توی اعیاد که خیابون ها شربت پخش می کنن یا محرم و عاشورا و تاسوعا که چای پخش می کنن، برای منم می گیره میاره خونه . تا برسه خونه اون چای دیگه قابل خوردن نیست . یخ یخ می شه 😂
اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
شما به رمانتیک بودنش فکر می کنید منم به این فک می کنم که چرا دنبال چیزای مفت می گرده !!!! گل مفتکی ... چای مفتکی..... شربت مفتکی 😂😂😂😂
البته دروغ نگم یه بار هم برام کیف خریده..... شک کردم نکنه اونم پیدا کرده 😂😂😂😂
اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
نه بابا. پول بهم زیاد می ده . شوخی کردم که کلا دنبال مفت می گرده اینطورا هم نیست بچه ام..... کلا الان تازه از عروسی رسیدم پر انرژی ام. خواستم مثلا فضا رو نمکی کنم😂😂