چند روز پیش جاریم با لب های رژ زده دخترمو بوس کرد الانه جوش ریز قرمز زده بنظرتون به خاطر رژلب هست یا نه ؟؟؟یا شایدم زیاد بوسش کردیم اینجوری شده خیلی نگرانم ... شاید هم قارچ هست 😫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچت چند وقتشه من كه مدام خواهرمو خودم و دوستام با رژ دخترمو بوس ميكنيم جوش نزده
درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده زنانگيش را فراموش كرد😢
هررررچي زدم خوب نشد پمادفلوعوسينولون و كلوتريمازول دكتر گفت قاطي كردم چند بار زدم زدم فوري خوب شد
ولي تو زدي مواظب باش تو دهنش نره يا دست نزنه بكنه دهنش
درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده زنانگيش را فراموش كرد😢
استارتر جان میدونم از شدت ناراحتی و نگرانی اینجا سوال پرسیدی ولی حتما بچتو ببر پیش متخصص.هزارویک دلیل میتونه داشته باشه.این پمادها و داروها کلی اثرات جانبی و منع مصرف دارن.خواهش میکنم به سلامتی بچت رحم کن.