2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردار نیستم ولی عفونت و قارچ و زخم دهانه رحم داشتم کلی دکتر رفتم ولی خوب نمیشد رفتم  فرشته رسولی جواهری با یه قرص یه ماهه خوب شدم ابجیم زیر نظر رقیه عروجی بود ازش راضی بود عمم پیش خاطره طوبی میره اونم ازش راضیه ولی بنظر من اولی خیلی باتجربه اس 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
من باردار نیستم ولی عفونت و قارچ و زخم دهانه رحم داشتم کلی دکتر رفتم ولی خوب نمیشد رفتم  فرشته ...

هیچکدوم اینا رو من نمیشناسم غیر طوبی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

راستش منم نمیشناسم من بارداری اولم که متاسفانه سقط شد شهنازرحیمی رفتم به نظرم خیلی بی سواد بود این بارداریم شبنم محمدحسینی میرم خیلی خوبه شما میشناسینش؟

ای جان ما داریم تو تهران می پزیم قربون خدا برم  خوشبحالتون کاش بیام ساکن اردبیل بشم

پس ایشالا میاین اردبیل

خوب موقعی میاین یه هفته پیش خیلی شدید گرم بود هوای اینجا الان خوبه