2777
2789

همواره فک می کنم زشتم

کتاب خوندم ولی تاثیر زیادی نداشته روم

خیلی خودمو مقایسه می کنم‌. همش لباس عوض می کنم، ولی بازم هیچ وقت راضی نیستم از خودم

کسی اینطوری هست؟

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

عزیزم چاقی؟ چاقی واقعا ادم از اعتماد بنفسی میندازه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کافیه لاغر بشم اعتماد بنفس که دارم اونم باشه دیگه هیچی دیگه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

از اول بالا بود😎🤣

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
ن خواهر😂 خ لاغرم

وا پس چرا اعتماد بنفس نداری مهم اندامه صورت با ارایش میشه درستش کرد

منم اصن اعتماد به نفس ندارم با اینکه اتفاقا برو رو هم دارم همش میخام تو گوشه باشم انگشت نما نباشم نمیخام مرکز توجه قرار بگیرم دوس دارم همش راحت باشم

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
به تاپيك قانون جذب و شكرگذارى خداي بي نهايت مهربانى در كنارت مراجعه كن. از صفحه اخر شروع كن. مطالب ه ...

کدوم تاپیک؟

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
وا پس چرا اعتماد بنفس نداری مهم اندامه صورت با ارایش میشه درستش کرد

خب دگ خ لاغرم

😅 البت کسی ک دوسش دارم میگه همینجوری دوست دارم. باربی ای

ولی انقد از خودم بد گفتم اعصابشو بهم ریختم

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤