2777
2789
مذهب نمااستن شمابه پای دین ننویسین خواهرگلم اسلام به ذات خودنداردعیبی هرعیب که هس ازمسلمانی مایت

معلومه نمی نویسم... 

ولی خب اینا آدمای دور و بر ما هستن،

کلا همشونم خودشون فکر میکنن مذهبی هستن و آدم خوبی هستن، از اول اینجوری زندگی کردن، 

کسی که خودش نمیدونه مذهبی نما هست! 

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی رهبری که بعضی ها قبولش ندارن به اون افراد و دوستان حساس به حجاب و..گفته اونهایی که حجاب ندارن شا ...

من نداشتن صرفا پوشش سر رو اصلا نقص نمیدونم

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
بچه ها میدونم خیلی ناراحت کنندست و خیلی از شما اینطوری نیستید،  اما من توی دو سال گذشته ضربه ه ...

عزیزم این اخلاق در تمام اقشار جامعه زیاد شده ، مشکل فرهنگی و تربیتی هست که خودشون رو بهتر و ارجح تر و عقل کل تر و با سواد تر و با فرهنگ تر و با شخصیت تر از دیگران می دونن .

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐

سلام نازنین . میشه گفت چند ساله مذهبی شدم اما ڪامل نیستم.

فقط میخوام بهت بگم چیزی ڪه جذبم ڪرد  اخلاق نیڪ و صبوری و خوشرویی  افراد مذهبی بود ڪه باشون آشنا شدم .

منم ڪم ڪم آرایشو گذاشتم ڪنار  و سعی ڪردم دنبال ارزشهام بگردم .

ڪسی ڪه دلتو شڪست  احتمالا استفاده ی ابزاری  از دین میڪنه و یا  فرهنگی ڪه باش رشد ڪرده ضعیف بوده  و یا خانوادش ....

فقط خداس ڪه  ڪامله 

و عاشق بنده هاشه

همه ی بنده های خوب مثلِ شما

با دقت بخون ، گفتم که از دیدگاه اون افراد با اونا حرف زده ، یعنی اگه اونا از نظر شما نقص دارن شما هم نقص باطنی داری که بدتر هست پس حواستون به خودتون باشه .

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐
سلام نازنین . میشه گفت چند ساله مذهبی شدم اما ڪامل نیستم. فقط میخوام بهت بگم چیزی ڪه جذبم ڪرد   ...

عاقبتت بخیر عزیزم❤❤❤❤❤

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
حتی رهبری که بعضی ها قبولش ندارن به اون افراد و دوستان حساس به حجاب و..گفته اونهایی که حجاب ندارن شا ...

من هم دیدم کلیپشونو ولی نگفتن نقص باطنی فقدگفتن منم نقصی دارم

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
معلومه نمی نویسم...  ولی خب اینا آدمای دور و بر ما هستن، کلا همشونم خودشون فکر میکنن مذهبی هس ...

خوش به حالشون چه اعتماد به سقفی 😆😆😆😆

پوشش اگرپوششه بایدهمجاروبپوشونه نه فقدجاهایی که مادلمون میخواد

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
ناراحت نشو دوستم ولی نماز اگه از ته قلب باشه تو رو به سوی اعمال دیگه سوق میده نماز واقعی تو رو از خی ...

عزیزم حرفتون کاملا درسته 

نمیدونم این جمله روایت و حدیث هست یا از بزرگانه 

اما دقیقا حرف شماس که میگه اون نمازی درسته که باعث بشه انسان از کارهای گناه و زشت دوری کنه 

در واقع این نماز مقبول و درسته که باعث شده اعمال دیگه هم به درستی انجام شن

منم گاهی مثل شما فک میکنم درباره ی نماز خوندنام که اگه بازدارنده و واقعی بود شاید فلان کارو نمیکردم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اخه واقعا من هر کسی رو دیدم که همه مذهبی میشناسنشون همش از بقیه ایراد میگیرن 

اینکه بقیه اونها رو مذهبی میشناسنشون دلیل نمیشه واقعا مذهبی باشن. ببین پیش خدا کی مذهبیه...

خدا میگه کسی مذهبیه که رباکار نباشه، معرور نباشه، خودشو خوب ندونه و بقیه رو بد...

در کل کارهایی که خدا ازش خواسته رو انجام بده. گزینشی عمل نکنه که هرجا به نفعشه انجام بده و هرجا به ضررشه نه...

اگه چنین کسی رو دیدی مذهبیه. والا ادای مذهبیا رو درمیاره. تفکرت نسبت به مذهبی ها و مومن ها رو روی شخصیت چنین افرادی بنا نکن😊

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را