خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
ممنونم شیر خشک میشه تو بارداری خورد؟ روزی چند وعده و چند قاشق ؟
تو بارداری نمیدونم عزیزم هرچند بنظرم موردی نداره اما بازم بپرس از کسی ..من روزی یک یا دو وعده میخوردم هر بار دو قاشق بریز تو شیر ..میتونی هم معجون با شیر و موز و خرما و ۴ مغز درست کنی و شیر خشکم توش بریزی ک طعمش بهتر بشه
صدا میکنم ” تو ” را!
این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد!
نزن این حرف ها را!
دل من جنبه ندارد...
قبلا امتحان کردم نتیجه گرفتم اتفاقا امروزم شروع کردم ب خوردن میگم. پودر جوانه گندم اماده جوا ...
آره بابا
من کیلویی از عطاری میگرفتم میخوردم
من همه جام لاغره
اینو میخوردم میشدم مثل آبنبات چوبی
صورت گرد،تن چوب