2777
2789
عنوان

باردارا بیاین همه،

95 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من دخترم الان ۱۶ ماهشه،اون موقع که میرفتم سونو طبق پرییود که روزشو مطمئن بودم مثلا باید ۵ هفته میشد میگفتن ۵ هفته و ۳روز ،همیشه سه روز یاچهار روز اختلاف داشت،دخترم تو ۳۶هفته و پنج روز دنیا اومد،که سونو ۳۷ هفته و یه روز نشون میداد،یعنی امکان داره تو بارداری پرییود شده بودم(خونریزیمم شدید بود)؟؟؟یا سونو شماهم بزرگتر نشون میداد؟؟مرسی ازجواباتون

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

عزیزم سن بارداری بر اساس میزان رشد جنین تخمین زده میشه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن عزیزم ب این مربوط نیس برحسب معیارهای سونو ک رشد و ایناش چطوری بوده هس .من الان ب حساب پریودی ۳۲ هف ...

اخه برا من بزرگتر نشون میداد،امکان داره ازماه قبلش باردار بودم؟رشدش و دکتر همش میگفت خیلی خوبه

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
عزیزم سن بارداری بر اساس میزان رشد جنین تخمین زده میشه

پس یعنی ازماه قبلش نبوده،اخه اصلا پرییود شده بودم باخونزیری شدید

اخه برا من بزرگتر نشون میداد،امکان داره ازماه قبلش باردار بودم؟رشدش و دکتر همش میگفت خیلی خوبه

ن عزیزم برحسب رشد میگن .من روز دقیق لقاحمم میدونم ولی میگم بچهام ی هفته عقب ترن 

ن عزیزم برحسب رشد میگن .من روز دقیق لقاحمم میدونم ولی میگم بچهام ی هفته عقب ترن 

ایکاش برامنم میگفتن کوچیکتر میگن بزرگتر همش استرس میگیزم

وای خدا نکنه .میدونی چ استرسی دارم من .ک همش میگم چیکا کردم رشد بچهام کم شده .

نه عزیزم نگران نباش،صحیح و سالم میان بغلت

سنی که سونو میگه از یک تا سه هفته خطا داره عزیزم.سن دقیق رو از روی سونو ان تی تعیین میکنن

برا منم سن سونوم سه روز جلوتر از سن براساس پریوده

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
سنی که سونو میگه از یک تا سه هفته خطا داره عزیزم.سن دقیق رو از روی سونو ان تی تعیین میکنن برا منم س ...

اادپس برای شماهم بزرگتره؟چه عجب یکی مث خودم پیدا کردم،

اادپس برای شماهم بزرگتره؟چه عجب یکی مث خودم پیدا کردم،

اره.من حاملگی دوممه.سر بچه اولم که اختلافش بیشتر هم بود تا یه هفته سونو جلوتر بود

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
اره.من حاملگی دوممه.سر بچه اولم که اختلافش بیشتر هم بود تا یه هفته سونو جلوتر بود

تاریخ پرییودت دقیق میدونستی؟اختلاف سنی بچه هاتون چقده عزیزم؟

تاریخ پرییودت دقیق میدونستی؟اختلاف سنی بچه هاتون چقده عزیزم؟

اره گلم .من همیشه تاریخ پریودامو یادداشت میکنم .پریودیام هم منظمه 28 روزه .

بچه اولم الان چهارسالشه 

اره گلم .من همیشه تاریخ پریودامو یادداشت میکنم .پریودیام هم منظمه 28 روزه . بچه اولم الان چهارسالشه ...

مرسی عزیزم،خداجفتشونو عمرباعزت بده وخوشبخت بشن