2777
2789
عنوان

دعابرای حفظ آبرو

2736 بازدید | 15 پست

بخاطرچنتاپسرلجن وآشغال ک اصلانمیدونم کین وتابحال ندیده بودمشون آبروم افتاده تو خطر،مطمئنم همسایه هاپشتم حرف درمیارن،تونت سرچ کردم نوشته بود۴۰بارسوره حمدخونده بشه،واینک نوشته بودروزجمعه خونده بشه

حالااین یعنی اگ من الان بخونم جواب نمیده؟اگ دعای دیگ ای ک جواب گرفتینم دارین بگین ممنون میشم

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کاری کردن چیزی شده

افتاده بودن دنبالم،منم چادری بودم نمیدونم چرااینکاروکردن،من اصن نمیدوستم دنبال منن همینطوری اومدم سمت خونه،بعدیکیشون هی بهم نزدیک میشدوب زورمیخاس شماره بده،همسایه هادیدن،ومشکل اینجاس ک اونابی منطقن فک میکنن تقصیرمنه،درحالیکه من هیچ کاری نکردم

خیلی بدشدهمش استرس دارم

عزیزم هم ذکر یا ستار و هم  یا ستارالعیوب رو بخون در ضمن تعداد ذکر رو سرچ کن ببین چند تا باید بخونی 

فکر کنم اون سوره ی حمد 41 مرتبه هستش به نظر من اونم چون استرس این قضیه رو داری از همین حالا بخون ولی باز هر جور که خودت صلاح میدونی 

لطفا برای رفع مشکلم و حاجت رواییم یک صلوات مهمونم می کنید🙏
به مامانت بگو در جریان باشه که اگه چیزی شنیدن باور نکنن و پشتت باشن

مامان من ازهمه بی منطق تره،ینی کل خانواده باهام لجن

فک میکنن من بدم،درحالیکه من بخداهیچ کاری نکردم ونمیکنم،نمیدونم چراولی هیچوقت حرفموباورنکردن😢😔

مامان من ازهمه بی منطق تره،ینی کل خانواده باهام لجن فک میکنن من بدم،درحالیکه من بخداهیچ کاری نکردم ...

درکت میکنم عزیزم ولی این یه موردو بزار از زبون خودت بشنوه نه از دیگران تا بت اعتماد کنه که اینکاره نیستی