2777
2789
عنوان

مثلا دیروز سالگرد عروسیمون بود

1309 بازدید | 106 پست

سلام خانما دیروز با چه ذوق و شوقی رفتم کیک و شاخه گل برا سالگرد عروسیمون خریدم ژله درست کردم لباس خوشگل پوشیدم به امید اینکه هم اشتی میکنه هم اولین سالگرد عروسیمون بهمون خوش میگذره (دوروز پیش همسرم چون یه یکی ازلبلساشو نشسته بودم یعنی یادم نبود صبح وقتی میرفت سرکار یادم افتاد معذرت خوااهیم کردم اما فایده نداشت با چنان عصبانیت از خونه بیرون زد گفتم عصر اومد اشتیه حرصشم میخوابه نه تنها نخوابید که تا الانم ادامه داره )اما دیروز وقتی بهش گفتم کلی تدارک دیدم برگشت بهم گفت کارای خونه رو انجام بده اینا پیشکش دلم شکست من چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودت جسن بگیر آهنگ هم بذار برقص خودش دلش قنج میره برات

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

به دل نگیر الان اگه پیشت بودم برات یه دونه میوه پوست میگرفتم تابخندی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم