2777
2789

سلام لطفا راهنماییم کنید برای زایمان زیر نظر کدوم دکتر باشم بهتره؟ هادی باقری یا افسانه غریب زاده؟ من از طبیعی هم خیلی میترسم‌ و سزارین میخوام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیر نظر دکتر فتاحی تو بیمارستان کوثر بودم

زایمان طبیعی .عالیه و خیلی خوش اخلاق و کاردرست

برا من اینقدر بی حسی زد موقع بخیه هیچی نفهمیدم همش هم تعریف میکرد میخندید تا حواسم پرت کنه

جوون هم هست

دکتر روانفر رنجبر شهریور رستم صولت کساییان ابطحی به نظرمن اینا بهترن

اینایی که گفتین سزارین اختیاری انجام میدن؟ آخه شنیدم خیلی سختگیری زیاد شده مخصوصا از جانب بیمارستان

دکتر روانفر رنجبر شهریور رستم صولت کساییان ابطحی به نظرمن اینا بهترن

رستم صولت که رفته کانادا لیلا قاعدیان رو گذاشته جای خودش.....

ابطحی هم که دیگه سزارین انجام نمیده

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

سلام،من خواستم تو قسمتی که فقط اسم دکتر هادی باقری هست بنویسم،قفل بود نمیدونم چرا

دوستان چون خودم کلی اذیت شدم اومدم اینجا بنویسم،من به پیشنهاد یکی از دوستانم که باردار بود،بعد از مطلع شدن از جواب تست بتا،با کلی ذوق و شوق رفتم پیش دکتر باقری.اولا که بار اول گفتم کمردرد و دلدرد دارم اصلا جوابی نداد،دو روز بعد دوباره رفتم گفتم دکتر کمردرد دارم،هنوز یه هفته از عقب انداختن پریودم نگذشته بود،گفت برو سونو بده،بعدم سریع با قطعیت گفت بارداریت خارج از رحمه برو زینبیه بهت دارو بدن

بعدم که ناراحت شدم گفت نباید ناراحت باشی،اتفاقا همین که باردار نشده درسته

من الان باردهرم،و فقط خواستم بقیه وقتشون رو هدر ندن.دکتر بسیار بی حوصله و یک دنده و بی تامل و اصلا هم تشخیص درستی ندارن