2777
2789

عزیزم من سه سال پیش اونجا زایمان کردم،۴میلیون شد.سزارین شدم البته،اتاق خصوصی و دو همراهم داشتم.الانو نمیدونم

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترت کی بود عزیزم؟

دکتر زهرا صابری

البته واسه طبیعی رفته بودم که نشد متاسفانه.اما بیمارستانش خیلی خوبه.دکترمم خیلی خوب بود

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
دکتر زهرا صابری البته واسه طبیعی رفته بودم که نشد متاسفانه.اما بیمارستانش خیلی خوبه.دکترمم خیلی خوب ...

شنیدم بیمارستانش خیلی خوبه؛ ولی هزینه شو اگه میدونستم خیلی خوب بود؟ یعنی الان ۱۰ تومن بیشتر میشه؟؟

شنیدم بیمارستانش خیلی خوبه؛ ولی هزینه شو اگه میدونستم خیلی خوب بود؟ یعنی الان ۱۰ تومن بیشتر میشه؟؟

خب عزیزم قبلش برو بپرس.من هزینش برام مهم نبود اما فضاشو رسیدگیشون مهم بود.واسه همین قبلش رفتمو بررسی کردم.در کل خیلی راضی بودم