مارال۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 297 عنوان هزینه زایمان در کلینیک خانواده اصفهان 2949 بازدید | 6 پست دوستان اصفهانی کی میدونه هزینه زایمان در کلینیک خانواده الان چقدره؟؟؟ 1397/05/22 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰صوفیا۰ عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 662 عزیزم من سه سال پیش اونجا زایمان کردم،۴میلیون شد.سزارین شدم البته،اتاق خصوصی و دو همراهم داشتم.الانو نمیدونم دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید. آدرس اینستا: saham.bourse کانال تلگرام: BOURSE_E@
مارال۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 297 عزیزم من سه سال پیش اونجا زایمان کردم،۴میلیون شد.سزارین شدم البته،اتاق خصوصی و دو همراهم داشتم.الانو ... دکترت کی بود عزیزم؟
مارال۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 297 کس دیگه ای جدیدا کلینیک خانواده زایمان نکرده؟؟؟؟
۰صوفیا۰ عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 662 دکترت کی بود عزیزم؟ دکتر زهرا صابریالبته واسه طبیعی رفته بودم که نشد متاسفانه.اما بیمارستانش خیلی خوبه.دکترمم خیلی خوب بود دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید. آدرس اینستا: saham.bourse کانال تلگرام: BOURSE_E@
مارال۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 297 دکتر زهرا صابری البته واسه طبیعی رفته بودم که نشد متاسفانه.اما بیمارستانش خیلی خوبه.دکترمم خیلی خوب ... شنیدم بیمارستانش خیلی خوبه؛ ولی هزینه شو اگه میدونستم خیلی خوب بود؟ یعنی الان ۱۰ تومن بیشتر میشه؟؟
۰صوفیا۰ عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 662 شنیدم بیمارستانش خیلی خوبه؛ ولی هزینه شو اگه میدونستم خیلی خوب بود؟ یعنی الان ۱۰ تومن بیشتر میشه؟؟ خب عزیزم قبلش برو بپرس.من هزینش برام مهم نبود اما فضاشو رسیدگیشون مهم بود.واسه همین قبلش رفتمو بررسی کردم.در کل خیلی راضی بودم دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید. آدرس اینستا: saham.bourse کانال تلگرام: BOURSE_E@