من سه ماهه عقد کردم.فهمیدم نامزدم بایدهروقت وقت داشت حتی شده۱۰دقیقه قلیون بکشه.یا ماهی یه بار یا دوبار مشروب بخوره.گف روی مشروب هم سیگار کشیده.میگم نکن من بدم میاد از دود خاطره بد دارم.انگار نه انگار.واقعا خسته شدم از زندگی تو این مدت کم.یا بهش زنگ میزنم اکثرا جواب نمیده هروقت دلش خواست جواب میده خیلی داره اخلاقاش اذیتم میکنه.چکار کنم؟ به بابام بگم میگه طلاق بگیر زودتر.ولی انگار خیلی دوستش دارم.شاید بهتر بشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه الان طلاق بگیری چون باکره ای اسمش از شناسنامت پاک میشه
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
عزیزم اونجا هم بهت گفتم!هیچ چیزی چندش تر از این نیست که ببینی شوهرت نشسته پای سیگار و قلیون و مشروب!با این تعاریفی هم که کردی گویا ذره ای خجالت و پشیمونی در وجودش نیست خیلی هم طلبکاره!!!!!سریع تر جدا شو!!!
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.