2777
2789

یه مدت که شوهرم با خونواده ش اختلاف پیدا کرده بود واسه همین شماره اش رو عوض کرد تا دیگه تماسی از طرف خونواده ش دریافت نکنه.بعد دو هفته پیش یکی از فامیلای درجه ۱ شوهرم پیغام داد که خونواده ت در به در دنبال شماره تن و از همه سراغ تو رو میگیرن.(چون مستاجریم خونه مون رو هم عوض کردیم.آدرس خونه جدید رو ندارن)من خیلی ناراحت شدم.عوض اینکه به من زنگ بزنن و ازم سراغ پسرشون رو بگیرن دست به دامن فامیل شدن.بلاخره فامیل انقدر به شوهرم گفتن و گفتن تا دوباره شماره قبلیش رو انداخت رو گوشیش و امروز مادرش زنگ زد که کجایی و فلان.شوهرمم گفت خیلی از دستتون ناراحتم.چرا به رها یه زنگ نزدین سراغمو بگیرین رفتین دست به دامن این و اون شدین.برگشت گفت وا محاله من به عروس زنگ بزنم اون باید زنگ بزنه نه من.شوهرمم گفت مگه چیکارتون کرده که اینجوری میگی.بعدشم شما دنبال من میگشتی شما باید یه زنگ میزدی و حالمو از رها می‌پرسیدی.اونم گفت من عمرا به عروس زنگ بزنم.شوهرمم گفت هرکی منو میخواد اول باید زنم و بخواد.اول باید احترام زنم و به جا بیارین بعد من.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا.اگه گوشو میخوان گوشواره ام باید بخوان.چقد خوبه مردا همینجوری پشت زنشون باشن در برابر ناعدالتی ها مخصوصا از سوی خانواده شوهر.اونوقت بخاطرینکه پسرشونو از دست ندن اخلاقشونو مجبورن بهتر کنن با عروس و بش پیله نکنن.

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

شوهرت با خانوادش اختلاف داشته. شما که باهاشون مشکلی نداشتی. یه زنگ میزدی حالشونو میپرسیدی از نگرانی هم درشون میاوردی. واقعا زشت نیست مادرش زنگ بزنه به شما بگه پسرم کجاست یا شمارشو بده؟