2777
2789
عنوان

من همونم ک دیشب اومدم خونه ی بابام بیایید چت های منو شوهرمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 9873 بازدید | 128 پست

همسرت با وکیل صحبت کرده عزیزم.

این پیام ها رو هم برات فرستاده تا مدرک باشه واسش. خیلی کار اشتباهی کردی که رفتی. اینجور مواقع باید اونقدر دادو بیداد راه بندازی و از هر راهی که میشناسی شوهرت رو عصبانی کنی تا خودش از خونه بیرونت کنه اونم نه بی صدا و مظلومانه طوذی که همسایه ها بشنون و بفهمن که اون شما رو از خونه بیرون انداخته. 

متاسفانه اگه دادگاه برین اوضاع به نفع شما نیست. قاضی حکم تمکین میده و مجبوری برگردی خونت وگرنه شوهرت میتونه بره یه زن دیگه بگیره

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تاپیک قبلیتو نخوندم ولی از روی این پیاما شوهرت هی میگه هماهنگ کن وسایلو ببر یا هرچی لازم داشتی هماهنگ کن بیارم.یه جور آدم احساس میکنه که میخواد ببینتت.باهات روبرو میخواد بشه.

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

سلام‌ ببخشید جفت تون هنوز برای زندگی مشترک بچه اید ...با پا پس می کشید با سر پیش .....زندگی مگه خاله بازیه قهر کنید دعوا کنید ...هم دیگه رو بزنید ...بعد هر کدومتون دنبال دلیل باشید ....با تمام تجربه ام می گم شما هیچ مشکل عمیقی ندارید ....فقط لجبازید همین ...هم شما وهم همسرتون ....تا بزرگ نشید نمی تونید زندگی آررومی داشته باشید .....مصوصا همسرتون که مرد خونه هست .....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

خو وقتی اینقدر دوست داری برگردی بهش بگو غرورو بذار کنار البته نمیدونم چطوری خودش متوجه نشده البته اونم معلومه میخواد برگردید خواهشا کشش ندید نذارید عادت کنید هرچقدر هم دیر برگردی احترام بینتون کمتر میشه برو و بهش ثابت کن تو دوستش داری ولی ناراحتی از دستش

معلومه هردو طرف زندگیشونو دوست دارن میخوان برگردن اما حاضر نیستن غرورشون کنار بزارن واشتباهاتشون گردن بگیرن وقت منتظرن طرف مقابل اول کوتاه بیاد عذر خواهی کنه