2777
2789
عنوان

کسی علائم تیروئید رو میدونه؟

94 بازدید | 10 پست

امروز دوازده روزه پریودیم عقب افتاده اصلا سابقه نداشته خیلیم بیحالم وضعف شدیدم دارم درضمن من جلوگیریم مطمئن میدونم که باردارنیستم میگم شاید مال تیروئید م باشه کسی تجربه ای داره؟؟؟

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

يه بيبي بزن اگه نبودى برو دكتر آزمايش برات مينويسه متوجه ميشى از تيروئيدته يا نه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه بيبي بزن اگه نبودى برو دكتر آزمايش برات مينويسه متوجه ميشى از تيروئيدته يا نه

بی بی زدم خداروشکرمنفی بود نمیدونم چمه

بی بی زدم خداروشکرمنفی بود نمیدونم چمه

تنبلى ندارى؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

من احساس خستگی و خواب الودگی داشتم بدنم داغ و از داخل سردم میشه و پریودی نامنظم دارم ازمایش دادم تیروییدم کم کار بود که خدا رو شکر با دارو رفع شد من تنبلی تخمدان هم دارم که الان زیر نظر دکتر زنان هستم

من احساس خستگی و خواب الودگی داشتم بدنم داغ و از داخل سردم میشه و پریودی نامنظم دارم ازمایش دادم تیر ...

آفرین منم همینطورم عرق سردازم میریزه 

خخخخ نه اصلا من فقط فقط واسه هربارداریم یک بار اقدام داشتم خیلی قویم خخخخ

دليل نميشه گلم منم با يه بار اقدام باردار شدم اما تنبلى شديد داشتم و دارم