2777
2789

اگه تهرانی.. فارابی..

من عفونت دندون داشتم زده بود به چشمم سردردای وحشتناک کلی دکتر چشم پزشک رفتم دارو عینک خوب نشد چشمام داشت تا به تا میشد همش گریه میکردم..

ولی رفتم فارابی ۱ ویزیت خداحافظ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدودا۲۰روزپیش بودکه میلگردخوردبه چشم بابام توفارابی عمل کرد اول گفتن پیوندمیشه کردقرنیه روولی بعدش گفتن شبکیه خیلی اسیب دیده ودیگ نمیتونه ببینه خیلی ناراحتم فک میکردم بهترازفارابی هم پیدامیشه کاری بتونه بکنه

حدودا۲۰روزپیش بودکه میلگردخوردبه چشم بابام توفارابی عمل کرد اول گفتن پیوندمیشه کردقرنیه روولی بعدش گ ...

فارابی خوب نیست.اگه همون دولتیه باشه

نور بهترین دکترا رو داره.زنگ بزن بگو مورد خیلی خیلی اورژانسه بلکه بهت نوبت بدن اگرم ندادن اسم دکتراشو از سایتش ببین مطبشونو پیدا کن.اختلاف قیمت انچنانی نداره ویزیت شون

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

من خودم یه دکتر شبکیه رفتم اونجا

یه خانم بود اسمشو یادم نیست.فقط یادمه یه اسم خاص داشت که خیلی کم شنیده بودم

دکتر خوبی بود.البته مورد من یه چکاپ بود.ایشالا واسه شما هم نتیجه داشته باشه

هیچکدوم ازدکترا نه تومطب نه توبیمارستان وقت ندادن یابرای چندماه دیگ دادن درک نکردن چقدراوراژانسیه

کجا؟؟نور؟؟

ساعتای مختلف زنگ بزن

بعضی منشیا خیلی مضخرفن.

هم اسفندیاری زنگ بزن هم اون یکی شعبه اش(یادم نیست اسم خیابونشو الان) اوتقد زنگ بزن تا جواب بگیری

نمیشه شوخی گرفت اخه،ممکنه زمان تاثیر داشته باشه در روند درمان

فارابی خوب نیست.اگه همون دولتیه باشه نور بهترین دکترا رو داره.زنگ بزن بگو مورد خیلی خیلی اورژانسه ب ...

سلام میشه بگی ادرس نور کجاست و اینکه اختلاف قیمت و کیفیت با فارابی زیاده یا نه؟راستش من شهرستانم و دخترمو که شش سالشه ۴ ساله میبریم فارابی ولی میگن دید چشمش خوب نمیشه به نظرتون ببرمش نور؟اونجا فرجی میشه؟😢

کجا؟؟نور؟؟ ساعتای مختلف زنگ بزن بعضی منشیا خیلی مضخرفن. هم اسفندیاری زنگ بزن هم اون یکی شعبه اش(ی ...

زنگ که میزنم میگه بایدشناسه پزشکی داشته باشی که ندارم ولی انلاین هیچکدوم وقت نداشتن

زنگ که میزنم میگه بایدشناسه پزشکی داشته باشی که ندارم ولی انلاین هیچکدوم وقت نداشتن

مگه میشه؟؟ بیمارستان له اون بزرگی وقت نداره؟؟؟ برن بمیرن

زنگ بزن قسمت انتقادات و اینا اعتراض کن.ولی به هر حال پیدا نشد بزن گوگل یه دکتر خوب پیدا میشه حتما

سلام میشه بگی ادرس نور کجاست و اینکه اختلاف قیمت و کیفیت با فارابی زیاده یا نه؟راستش من شهرستانم و د ...

از فارابی قطعا بهتره

یکی اسفندیاری هست یکی دبگم مفتح.دکتراش یکی اند

مشکل دخترت چیه؟؟