2777
2789
عنوان

بهترین روغن برای ماساژپرینه

13025 بازدید | 68 پست

سلام هفته۳۴هستم زایملنم طبیعیه به نظرتون بهترین روغن برای ماساژپرینه چیه ؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی تجربشوداره بگه خیلی مهمه برام.

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اصلا این ماساژ پرینه چه جوریه؟از کی باید شروع کنیم؟

ازهفته۳۴شنیدم .چه جوریشو ازواژن تامقعدبایدچرب کردفکرکنم البته یه جاخوندم ازداخلم بایدماساژدادکه من میترسم

روغن زیتون اصل

اگه خوراکی باشه ولی اصل باشه اشکال نداره؟خودت تحربه داشتی؟

عزيزم من تو كوگل سرچ كردم ميگف روغن زيتون روغن بچه بعضي ها حتي روغن غذا هم كفته بودن. خودمم واسم سواله 🤔

ي بار ي خانوم دكتري اسم ي روغني و برد كه ميگف با اون ماساژو انجام بدين درصد پارگي خيلي كم ميشه ولي يادم نمياد چي بود 😕

به فلك مي رسد از رويِ چو خورشيدِ تو نور 💕 قل هو الله و احد چشم بد از روي تو دور 💕
عزيزم من تو كوگل سرچ كردم ميگف روغن زيتون روغن بچه بعضي ها حتي روغن غذا هم كفته بودن. خودمم واسم سوا ...

آخه میگن بعضی روغنا عفونت میاره واسه این میترسم.خودم خواستم قرص ویتامین ای روبازکنم باهاش ماساژبدم بازم میترسم

منم‌روغن زیتون شنیدم‌ولی باز از دکترت بپرس شاید روغن دیگه ای داشته باشه

دکترم که اصلا هیچی نگفت راجبش 

میگم اگه داخلشم چرب کنیم مشکلی پیش میاد؟