2777
2789
عنوان

کیا این روز ها میخواند اقدام کنن واسه بچه دوم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 51 پست

منم مادرشوهرم پسر دوست بود

معذرت ميخوام يه نفر راهنماييم كرد كه زمان انزال اسپرم مرد بايد ته واژن ريخته بشه چون اسپرم مذكر كند تر حركت ميكنه

برای سلامتی بابام و مشکل داداشم یه صلوات بفرستین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 20 شهریور می خوام اقدام کنم واسه دومی . دخترم 5 سالشه. رژیمم تا حدی رعایت کردم واسه پسر. دیگه هر چی خواست خدا باشه چون اون صلاح آدمو می دونه شاید صلاح در این باشه که دخترم خواهر داشته باشه😍

خب پس دختر شما بزرگ تره ..شوهر منم میگه ۷ سالگی یا ۶ سالگی ..اما من میگم سنم بره بالاتر حوصلم کمتر م ...

منم دوس دارم برای بچه ها مادرم جوانی باشم و تا وقتی ک  بزرگ بشن رابطه خوبی داشته باشیم از نظر نسلی میگم

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
منم دوس دارم برای بچه ها مادرم جوانی باشم و تا وقتی ک  بزرگ بشن رابطه خوبی داشته باشیم از نظر ن ...

منم واسه همون میگم ..من دخترمو ۲۰ سالگی زایمان کردم دلم میخاد دومیو حداقل تا ۲۶ بیارم ...اما قبول نمکنه 

منم واسه همون میگم ..من دخترمو ۲۰ سالگی زایمان کردم دلم میخاد دومیو حداقل تا ۲۶ بیارم ...اما قبول نم ...

ان شاالله ک هرچه زودتر قبول کنن و یه بچه دوم بیارید

منم یه دختر دارم. هنوز تصمیم نگرفتم واسه دومی ولی اگه بیارم میخوام اونم دختر باشه دخترم خواهر داش ...

منم درکل دوست دارم ک بچع هام خاله و دایی اینا داشته باشن  اگ بعدا شد شاید دوباره حامله بشم ک براشون خواهر برادر بیارم 😂😂😅😊