2777
2789
عنوان

مامانایی که آنومالی رفتن بیان یه لحظه👀👀

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 32 پست
چه خوب😍 من و شوهرم همینجور به هم نگاه میکردیم و تعجب کردیم چرا هیچی نمیگه انقدر پرس و جو کردم رفت ...

حیف‌. واسه سونو بعدی حتما مطمعن شو حوصله داشته باشه.

ما دقیقا ۴۵ دقیقه تو اتاق بودیم داشت سونو میکرد. اخرشم به همسرم گفت خیلی دختر خوبی داری😍😍😍😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف‌. واسه سونو بعدی حتما مطمعن شو حوصله داشته باشه. ما دقیقا ۴۵ دقیقه تو اتاق بودیم داشت سونو میکر ...

خوش بحالتون 😍

انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلتون😍

خدایا دوست دارم  
خوش بحالتون 😍 انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلتون😍

انشالله شما هم همینطور عزیزم😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

این همون غربالگری دومه؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
آنومالی ۱۸ به بعد باید بری نه زودتر جنسیت ۱۷ مشخصه

اخه برا سن جنین گیج شدم. طبق پریودیم میشم 17 هفته، طبق سونو ان تی میشم 18 هفته. دکترم گف ان تی رو در نظر داشته باش. خیلی دوس دارم برم زودتر، باز میگم وایسم از نظر تاریخ پریودی هم 18 بشم بعد

کنار تو درگیر آرامشم . . .
بله عزیزم

دکتر من گف نیاز نداری بری

من خ میترسم، اتفاق بدی نیفته؟ مگه همه ی اونایی ک رفتن بالای 30 سن داشتن؟ یا سونو ان تیشون مشکل داش؟؟؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
دکتر من گف نیاز نداری بری من خ میترسم، اتفاق بدی نیفته؟ مگه همه ی اونایی ک رفتن بالای 30 سن داشتن؟ ...

نه بعضی دکترا کلا به آنومالی اعتقاد ندارن

ما توو دوستامونم داشتیم کسایی که نرن 

خدایا دوست دارم  
نه بعضی دکترا کلا به آنومالی اعتقاد ندارن ما توو دوستامونم داشتیم کسایی که نرن 

دکتر من اعتقاد داش! گف چون سنت زیر سی ساله و سونو ان تی مشکوک نیس الکی نرو! هزینش چقدر میشه اگ خودم بخوام برم؟