حلمایِ_او مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 عنوان خواب زياد! 106 بازدید | 7 پست دوستان سلاممن الان از هفت صبح بيدارم ولي هيچكاري نكردمبانكم بايد برماما دوست دارم بخوابمجوري كه احساس ميكنم اگد الان نخوابم غش ميكنم!چه كنم؟! خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇 1397/05/21 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16387 بخواب {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
حلمایِ_او مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 بخواب مرسي!اخه بعد دوباره بعدازظهر احساس پوچي بي حوصلگي ميكنم😞 خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
شیروکیک عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 4973 عیییییییییییببن منی یعنی کپ منی من تصمیم گرفته بودم صبحا قهوه یانسکافه بخورم که سرحالمتنبلیم فکرکنم
حلمایِ_او مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 عیییییییییییببن منی یعنی کپ منی من تصمیم گرفته بودم صبحا قهوه یانسکافه بخورم که سرحالم تنبلی ... جدي ميگي؟نميدونم دليلش چيه خيلي دارم اذيت ميشم😂 خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
حلمایِ_او مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 عیییییییییییببن منی یعنی کپ منی من تصمیم گرفته بودم صبحا قهوه یانسکافه بخورم که سرحالم تنبلی ... نسكافه و قهوه بدتر بدنمو گرم ميكنه بخوابم... خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
حلمایِ_او مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1592 استارترممکنه کمبود ویتامین دی یا آهن باشه من اینجوربودم هم ويتامين دي خيلي پاييني دارم هم آهن!ولي خب نميتونم قرص بخورم بخاطر همين يه خط درميون ميخورمولي راستشو بخواي احساس نميكنم خيلي براي اينا باشه!تنيليم خيلي دخيله تو اين موضوع فكر كنم... خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇