2777
2789
عنوان

بیاین مرحله به مرحله از ارایش صورتمون بگیم از هم یاد بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 14430 بازدید | 125 پست

استارتر پوستت چطوره خشکه یا چربه؟آخه پوست من خشکه منم دنبال لوازم ارایش هستم گفتم اگر جنس پوست شما هم خشکه و از اینایی ک گفتی راضی هستی منم برم دنبالش

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول یه کرم مرطوب کننده میزنم 

بعد چشممو آرایش میکنم،خط چشم و ریمل 

بعد کل صورتم رو کرم پودر و بعدش پنکک میزنم

بعد رژ گونه و هایلایتر گلدن رز

آخرم رژ لب

خط چشم و ریملم اینلی هستن 

مرطوب کننده سیگل 

کرم پودر یا اینلی یا سینره 

پنکک مای 

آخرم با یه برس ریمل تمیز ابروهامو حالت میدم 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

نه عزیز اونجورایی که فکر میکنی نیس تاثیر داره ارایش 

عزیز تو این تاپیک اومدیم از طرز ارایشامون حرف میزنیم و کسب تجربه می کنیم .. 

اگه نمیخاین راجب ارایش حرف بزنین و میخواین امر و نهی کنین این تاپیک جاش نیست..

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
بچها ابروهاتونو برندارین حیفن ب مرور زمان کم میشن دیگ در نمیان من همیشه با تیغ میزنمشون زیرشونم ک خد ...

جدا زیر ابرو داشتن مده؟؟؟ فکر کنم برا پسرا مده برای دخترا از مد رفته.   آخه به جاشونم باید بریم سربازی  

اهان یادم رفت بعدش خیلی کم در حد تماس پنکیک میزنم +اکه مهمونی طولانی مدت باشه فیکساتور گلدن رز 

فیکساتورچیه استفادش چطوره این پرایمر هم توضیح میدی بیرنگه یانه مث کرم پودره اگه رنگی هست دیگه چرا روش کرم بزنیم تو نت خیلی درموردش خوندم ولی به این سوالام نرسیدم

من اب به صورتم میخوره خشک میشه پوستم حتی حمام قبل مهمانی چند ساعت قبلتر میرم که پوستم مرطوب شه بااین ...

🚩🚩🚩🚩 شما که پوستت حتی به آب خالی هم واکنش نشون میده بهتره بدون نشورت پزشک هیچ کاری نکنی

فیکساتورچیه استفادش چطوره این پرایمر هم توضیح میدی بیرنگه یانه مث کرم پودره اگه رنگی هست دیگه چرا رو ...

پرایمر چند تا رنگ داره که برا پوستای مختلفه پرایمر سبز و بنفش وبی رنگ  من خودم بی رنگ استفاده میکنم

منم اغلب ساده یه پنککی گاهی بزنم و یه مداد چشم و مداد لب. عروسی هم سه سالی میشه نداشتیم کلا لوازم اراشیم خشکید رفت. قبلا خیلی معتاد سایه ابرو و ریمل و فرمژه بودم اما به مرور دیدم ریزش پیدا کردن.

نه عزیز اونجورایی که فکر میکنی نیس تاثیر داره ارایش 

الان سرکارم خداشاهده این اتفاق همین الان افتاد و بازم خدا رو شاهد میگیرم که اینایی کهمیگم عین حقیقته گفتم که سرکار فقط یه ضد افتاب اونم بیرنگ بخدا خودمم خوشگل نیستم پوستم پر لک جوش کارمن جوریه که با مردافقط سر کار دارم الان مشتری اومد رسید کارتشئ بهش دادم من بالای رسیدو گرفتم پایین رسید کارتخوان رو به سمتش دراز کردم ولی اون قشنگ دست منو گرفتبا رسید یعنی قشنگ عمدی بود