2777
2789
عنوان

بیاین مرحله به مرحله از ارایش صورتمون بگیم از هم یاد بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 14430 بازدید | 125 پست
گلدن رز

چند خریدی؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
پرایمر چند تا رنگ داره که برا پوستای مختلفه پرایمر سبز و بنفش وبی رنگ  من خودم بی رنگ استفاده م ...

تونت دیدم مث کرم پودر بود رنگش.بعد اینایی که میگی سبزو بنفشه صورتو سبز و بنفش میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خیلی اهل ارایش نیستم یه زد افتاب و پنکک و مداد چشم با یه رژ ملایم همین فقط برای عروسی های نزدیکم میرم ارایشگاه بقیه رو خودم ارایش میکنم راستی اگر ارایشگاه خوب خواستید یه سر به این سایت بزنید رزرو انلاین دارهhttp://beautytime.ir/

چند خریدی؟

والادقیق یادم نیست فکر کنم حدود چهل ولی اگه پوستت خیلی نیاز به کانسیلر داره حتما یه مارک بهتر بخر من پوستم زیاد نیاز نداره براهمین خب چون کمتر استفاده میکنم این مارک رو گرفتم

ماشالا ارایش عروس میکنیا  من هیچی ارایش نمیکنم فقط وقتایی که با شوهرم میریم رستوران یاخرید یه کرم و رز لب وخط چشم میزنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
استارتر گل بهم نخندیا 😂ولی یه سوال :پرایمر همون آبرسانه؟واسه چی خوبه؟

نه فرق میکنن ابرسان کار اصلیش اینه ک پوستتو نذاره خشک بشه و مرطوب نگهش داره ولی پرایمر واسه پایه ی اولیه ی ارایشه.سوراخ سمبه های پوستتو میپوشونه ولی با اغماض یه چیزن 😉

استارتر پوستت چطوره خشکه یا چربه؟آخه پوست من خشکه منم دنبال لوازم ارایش هستم گفتم اگر جنس پوست شما ه ...

معمولیه راستش نه خشکه ن چربه... قبلا چرب بود یه مدت واسه جوشام پانژل زدم خیلی خشکش کرد.با سفید اب کیسه هم اروم بکشی به پوستت چربیش کمتر میشه 

فیکساتورچیه استفادش چطوره این پرایمر هم توضیح میدی بیرنگه یانه مث کرم پودره اگه رنگی هست دیگه چرا رو ...

فیکساتور یه اسپریه کوچیکه پیس پیس میکنی رو صورتت...رقیقه مثل ابه... مثل تافت سنگین نیست منظور و باعث ماندگاری بیشتر ارایشت میشه... پرایمرا معمولا رنگدانه دارن من ک واسه بورژوا رو داشتم کوچولو کوچولو بودن با یذره رنگدانه ولی اصلا جنسش شبیه کرم پودر نیست ک بخوای بعدش کرم پودر نزنی تو دست نگه داری از گرمی دستت اب میشه خیلی سبکه... ابرسانا یذره سنکین ترن چون یکم چرب ترن و معمولا رنکدانه ندارن