2777
2789
عنوان

بیاین مرحله به مرحله از ارایش صورتمون بگیم از هم یاد بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 14430 بازدید | 125 پست

من برا بیرون رفتن یه ضدآفتاب کم کم کم پنکک ریمل ورژ اما برا مجالس اگه نتونم برم آرایشگاه اول باتونر صورتمو میپاکم بعد یه کرم روز میزنم یه ربع صبر میکنم بعد پرایمر باز ده دقیقه صبر بعد کرم پودر بعدش کانتور وهایلایتر  جاهای تیره یا قرمزم کانسیلر میزنم بعد پودر استفاده میکنم بعدش نوبت چشمامه واسه زیرسازی کانسیلر بهد سایه بهد خط چشم و ریمل ودرآخر رژ لب آها قبل از پودر زدن به صورتم رژ گونه هم میزنم تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ابروهام کلفته😍😍😍😍😍😍هرچند نازک زنانه خیلی بیشتر میومد بهم😂ولی د.پ ام گفت شبیه زنای ۴۰ ساله ...

اره ابرو پر خوشگلتره من توشون چیزی نمیکشم ابروی نازک سن رو بالا میبره یه نصیحت همیشه سعی کنین نچرال و طبیعی باشین

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

💄 اول پرایمر لورال

وازلین روی لب

بعد سایه چشم قهوه ای ملایم.

بعد خط چشم مشکی مات برای بالا روی خط مژه

بعد سایه ی مشکی روی خط چشم بالا روی خط مژه

بعد ریمل کویین یا ایزادورا 

بعدخط چشم مات پلک پایین

خط چشم قهوه ای روی خط چشم مشکی پایین کمی پایین تر از لبه ی پلک

ریمل کاملا مشخص پایین

کرم پودر روزادو

پاک کردن وازلین

رژ مات گوشتی و ملایم

برای شب برق لب ویکتوریا سکرت  گوشتی روی رژ گوشتی

کمی پنکک روی بینی و پیشانی

سایه زدن ابرو .

❌❌❌ بدون کانسیلر و کانتور و هایلایتر و اکلیل و رژگونه ی آجری و اینا😄😄😄

بیشتر تمرکز رو روی مژه های بلند و کاملا مشکی و تم قهوه لی شکلاتی چشمام قرار میدم💕💕💕

تماااام شد😘

اوووو چه حوصله ای... من یه کرم ضد آفتاب(اگه عروسی باشه کرم گریم)- رژ لب- ریمل- گاهی هم که شوهرم اجازه بده خط چشم... وسلااااااام

تازه همونم شوهرم میگه چقدر زیاد زدی یکم کمش کن... کلا آرایش دوست نداره میگه معمولی قشنگتری  

اهان یادم رفت بعدش خیلی کم در حد تماس پنکیک میزنم +اکه مهمونی طولانی مدت باشه فیکساتور گلدن رز 

عزیزم میشه اونایی ک توی پست اولت گذاشتی هر کدوم رو بگی ولسه چه قسمتایی از صورت هست؟ممنون میشم گلم 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
من که هیچی نمیفهمم فقط رژلبو فهمیدم

اهان🙈 اممم پس از اول بگم .پرایمر شکله کرمه که شله نسبت به کرمای دیگه ، آبرسانم باز جنسش شبیا پرایمره زیاد فرق ندارن.اینارو قبل از ارایش به صورتت بزنی اگه کرم کامل پخش میشه صورتت یکنواخت میشه ارایش بهتر میشینه روش. بقیه اش الا و فلورمار و اکتی پور و اینا اسم کرمن .کانسیلر هم کرم پودرای غلیظ فشرده شدن که باهاش میتونی زیر چشماتو اگه سیاهن یا روی جوشاتو قایم کنی یا مثل فیلمایی که تو اینستا هست گریم کنی. فیکساتورم اسپریه بعد ارایش پیس پیس میکنی مثل تابته واسه مو.ثابت میکنه ارایشتو تا چند ساعت 

ایناک گفتی چیه دقیقا😑😑😑

هههههههههه منم زیاد وارد نبودم دیدم واسه هر مجلسی باید علاوه برهزینه آرایشگاه و اون کرمای ناجور بعضیاشون که معلومم نبود خوب آرایش کنن یا نه باید کلی هم وقت صرف کنم دیگه ترجیح دادم خودم بخرم ویاد بگیرم