2777
2789

دیروزپسرم تب داشت جوری که شب قبلش و امشب با همسرم نوبتی بیدار موندیم بالا سرش. دیروز همسرم صبح که رفت اداره زنگ زد که گوشیمو جا گذاشتم خونه مشکلی پیش اومد که بچه مریضه زنگ بزن شماره دوستم. تا ساعت دو هم چند بار زنگ زد که بچه چطوره و من هر بار میگفتم خوبه مراقبشم. ساعت دو یه راست رفت سر کار دومش البته خودش نیخواست بیاد خونه من گفتم واسه یه سرماخوردگی بچه برنامه تو بهم نزن نیازی نیست بیای. من ساعتای دو که بچع خوابید گوشی رو سایلنت کردم و با خط خونه زنگ زدم جایی( مرکز مشاوره) حدود 50 دقیقه صحبت کردم بعد اینکه تلفنم قطع شد شوهرم زنگ زد ک6 بیچارم کردی از وقتی رسیدم دارم میگیرمت دارم سکته میکنم که چرا دائم مشغولی و موبایلت چرا حواب نمیده و از این حرفا خیلی عصبانی بود.

ما از این قبیل مسائل عموما داریم.وبه نظرتون حق داشت که ابنقد عصبی بشه و استرس بگیره جوری که میخواسته زنگ بزنه به نگهبان یا همکارش که بیاد دم در خونه ببینه چرا اشغاله و موبایل جواب نمیدم.

من نظرم اینع که بیخودی استرس گرفته قضیه رو گنده ش کرده ............. شما حقو به کی میدین؟؟؟

خب شما که میدونی ایشون زود میخواد استرس بگیره بهش قبلش بگو مثلا من میخوام بخوابم زنگ زدی ج ندادم نگران نشو یا هرچیز دیگه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم اضافه کنم پسرم یه بار به خاطر تب تو 6 ،7 ماهگی بستری شد. میگه با این سابقه و اینکه میدونی من دو بار اکو قلب رفتم باید اونقد اولیتت من باشم که نذاری نگرانی و استرس واسم پیش بیاد. ولی من میگم اخه چه خبره واسه هر چیزی اینقد استرس و اعصاب خوردی

اینم اضافه کنم پسرم یه بار به خاطر تب تو 6 ،7 ماهگی بستری شد. میگه با این سابقه و اینکه میدونی من دو ...

همسرت

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم