2777
2789
عنوان

آدم ربایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خصومتی بوده بینشون وگرنه چرا باید بدزدن 

به قول این کاربر حتما خصومت داشتن یا اینکه میخوان پول حسابی ازش بگیرن زنش رو آزاد کنن چون میدونن وضع شوهرش خوبه

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

جالبش اینجاس اقاهه باید پله های دادگاه پاسگاهو بالا پایین کنه شکایت کنه و خرج کنه و.‌‌‌... بجای اینوه پلیس دنبال قضیه باشه این باید...

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
کدوم شهری ؟ واقعا وحشتناکه ! موقعیت اقتصادی که خراب میشه یه سری ادمها دست به هر کاری میزنن به مدت ک ...

تهران

آره خودم تو این چند وقت تو محل خودمون ۳ تا دزدیدن گوشی به چشمم دیدم

دیگه میترسم پامو از خونه بیرون بزارم

بچه ها یسریا سر مامورای دولت هم کلاه میذارن خودم یه دختره رو دیدم اومد کلانتری گفت شوهر دوستم تو شرکتش کار میکردم بهم گفت یا ماشین و انگشت میزنی که به نامم بشه یا میدزدمت  اقا بالا صداش زدن یه شلوغ بازاری سد که بهت دست درازی نکرده که  اونم گفت نه اصلا ولی تهدیدم کرد بدون این که ذره ای بترسه و دلهره داشته باشه  

رفتنی گفت نرو من میرسونمت با هم رفتیم و بله متوجه شذیم که ایشون زن صیغه اقا بودن  مرده هم تلکه کرده بوده این و 

منم بهش گفتم چرا به دوستت نمیگی که شوهرش باهات چیکار کرده   گفت اخه چی بگم بهش  کلا ریخته همه چی بهم  

من یه موضوعی رو شنیدم دختر دو سالم دو تا النگوی ظریف داشت از دستش درآوردم دیگه هم دستش نکردم ... شنیدم که یه مردی با کاپشن چرمی تو خیابون اصلی با یه مرد جوون تصادف کرده مردم دورش جمع شدن دیدن که لباساش خونیه کاپشن چرمی تنش بوده خیلی مشکوک شدن موتوریه هم تو حال خودش نبوده زیپ کاپشن رو باز کردن دست یه خانمی بوده که از ساعد قطع کرده بودن همراه با مقدار زیادی النگو ....مشخص شده بوده موتوری داشته از صحنه ی جرم فرار میکرده این ماجرا برای حدود چهار سال پیشه و واقعیه