2777
2789
عنوان

آدم ربایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه موضوعی رو شنیدم دختر دو سالم دو تا النگوی ظریف داشت از دستش درآوردم دیگه هم دستش نکردم ... شنی ...

اصلا خوب نیست دست بچه بی دفاع النگو میکنن  

خطرناک هست  خواهشا از دست کوچولوهاتون دربیارید 

واااااای یاس بانو  توام شوهرت طلا فروشه  توروخدا بگین دشمن تراشی نکنن واسه خودشون تو این ...

شما از کجا میدونید عزیزم؟

آخه شغلی نیست که رقابت و اینجور چیزا داشته باشه که دشمن درست بشه واسشون ولی خب به خاطر سطح درآمدشون خطرناکم هست ولی آخه این خیلی بد و ترسناکه😰

من یه موضوعی رو شنیدم دختر دو سالم دو تا النگوی ظریف داشت از دستش درآوردم دیگه هم دستش نکردم ... شنی ...

وااااای 😰

حالم بد شد😰

چقدر وحشتناکه خدااایااا

خوب کردی 

اصلا طلا دست بچهاتون نکنید 

من خواهر شوهرمم سوم راهنمایی بوده داشته برمیگشته خونه تو یه کوچه بزور نگهش میدارن گوشواره هاشو از گوشش میکشن بیچاره بچه تا چند وقت لکنت زبون گرفته بود از ترس 

رفت روانپزشک تا خوب شد.

شما از کجا میدونید عزیزم؟ آخه شغلی نیست که رقابت و اینجور چیزا داشته باشه که دشمن درست بشه واسشون و ...

یه جا گفته بودید تو یکی از تاپیکا  خیلی کمکم کردید راجع به اینکه چجوری طلافروشا قیمت طلارو حساب میکنن .بعد الان رفتم اطلاعات پروفایلتونو دیدم یادم اومد.