2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بهت داد؟ قرص داد؟ یا ماینوکسیدیل داد؟تهرانی؟ دکترت اسمش چیه؟

تهران نیستم متاسفانه...محلول سریتا و شامپو اویدرم

مکمل .... قرص اسپرولاکتون..زینک و بیوتین...امپول ب کمپلکس و امپول ب ۱۲

ببین واقعا استرستو از بین ببر

شب ها به موقع بخواب

اون قرصای مکمل که هیچی اما اسپیرونولاکتون پریودو بهم میریزه احتمالا همراهش بهت قرص ضد حاملگی هم داده؟؟

ان شاالله که جواب میگیری اما پروسه طولانی داره با این قرصا

و اینکه واقعا سعی کن به خودت انرژی مثبت بدی چون استرس خیلییی تاثیر بدی داره رو موهات

من خودم یه سال استفاده کردم قرصا رو اما چون بهم نمیساخت گذاشتمشون کنار الان از محلول استفاده میکنم و مکمل

فقط بهت بگم وقتی داری این قرصا رو شروع میکنی از الان تصمیمتو بگیر که عایا آماده هستی مثلا ۵ یا ۶ سال یه سره ازین قرصا استفاده کنی یا نه

چون اگه بخوای قرصا رو کنار بذاری ریزش مو به شدت هر چه بیشتر برمیگرده

ببین واقعا استرستو از بین ببر شب ها به موقع بخواب اون قرصای مکمل که هیچی اما اسپیرونولاکتون پریودو ...

یا خدا ...تونیک چی میزنی؟نه قرص ضد حاملگی نداد گفت بدتر میشی...من در حین درمان بیشتر شد ریزشم ...چکار کنم خوب میشم بنظرت..

من ماینوکسیدیل دست ساز الان دو ماه و خرده ای هست که استفاده میکنم

حقیقتش خودم درمانو تازه شروع کردم اما یکی از آشناها تهران پیش دکتر نخعی میره خیلی راضیه اون کاملا موهاش ریخته بود الان در اومده خدا رو شکر و تازگیا هم ریزشش قطع شده منتها الان ده ساله تحت درمانه

به نظرم مهم ترین عامل که میتونه کمکت کنه اینه که استرس نداشته باشی جدا میگم استرس خیلییییی تاثیر میذاره

چند سالت هست؟ کی ریزش موهات شروع شده؟

من ماینوکسیدیل دست ساز الان دو ماه و خرده ای هست که استفاده میکنم حقیقتش خودم درمانو تازه شروع کردم ...

۲۸‌سالمه...چهار سالی میشه کاش عکس موهامو میدی وحشتناک شده...

[QUOTE=66398535]سرچ کنم شیوانا میاد عزیزم[/QUOTE ریزش موی شیوانا.شرمنده بلد نیستم لینک  بزرم حتما میزاشتم

ترکیب حنا روغن زیتون و نارکیله.عالیه این محلول من استفاده میکنم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.