2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازیگر فیلمهای پورنم هست😑😑

كى گفته؟😐

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
خودم عکسهاشو دیدم تو گوگل ک اسمشو انگلیسی بزنی فقط خیلی میاره

😂😂😂😂

عشقم اون عكسا واسه زمانيه كه موبايلش هك شده بود و از موبايلش برداشتن،خيلى از بازيگرا همين بلا سرشون اومد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
😂😂😂😂 عشقم اون عكسا واسه زمانيه كه موبايلش هك شده بود و از موبايلش برداشتن،خيلى از بازيگرا همين ...

نه عزیزم عکسها روشون کار شده بود مشخصه برای همون کاره حالا الان باز اعصابم خورد میشه وگرن میرفتم میزدم نشونت میدادم

چنتا مصاحبه هم تو یوتویوب راجب همین فیلمها ازش دیدم

نه عزیزم عکسها روشون کار شده بود مشخصه برای همون کاره حالا الان باز اعصابم خورد میشه وگرن میرفتم میز ...

خوب آخه اگه بازيگر فيلم پو رن بود پس فيلم پورنى كه بازى كرده كو؟نه فدات شم اشتباه ميكنى

و اينكه يه سرى از افرادى كه خيلى شبيه سلبريتي هاى معروفن،پورن استار ميشن به خاطر اينكه بازديد ويديو هاشون چند برابر ميشه

الان مثلا كيم كرداشيان فيلمش در اومد چند سال پيش و همه جا تو نت هست و قابل دسترسه و همه هم ميدونن خودشه،اما اونى كه شما ميگى واسه اسكارلت ژوهانسون احتمالا بدلش بوده

خوب آخه اگه بازيگر فيلم پو رن بود پس فيلم پورنى كه بازى كرده كو؟نه فدات شم اشتباه ميكنى ...

اخه شایدم فیلمشم هست منک دنبالش نرفتم اون عکسهارو یکی دیگ سرچ کرده بود دیدم

اما شایدم اصلا نباشه راس میگی