2777
2789

شوهرم از روزی که زایمان کردم یه آدم دیگه شده اصلا منو نمیبینه تا یه حرف میزنم بهم میپره فحش میده داد میزنه😟😟😟در صورتی که قبلش بی نهایت دوستم داشت تو چشاش حرفاش کاراش معلوم بود الان کاملا سرده سرده😟اینقد بهم توهین کرده انگار دیگه واسم مرده دلم میخواد جدا شم فقط به خاطر پسرم تو این خونه ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه من و شوهرم تیره و تار نشده ولی دیگه مثل قبل وقت واسش ندارم یا اینکه با هم بشینیم حرف بزنیم فیلم ببینیم.بعضی شبها جدا میخابیم چون دخترم گریه میکنه.کلا حضوز بچه زن و شوهرو از هم دور میکنه

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم

وا 

حالا كه اينطور شد اگه گذاشتم تاچندسال ديگه بچه دار شم😒بااينكه عاشقه بچه ام و ارزومه اما ميترسم ازهم دورمون كنه و سرد بشيم

میدونی چقدر طول میکشه آدم یادش بره؟      یه عمر
چرا؟  شاید بخاطر بچه،بهش کم توجهی میکنی نسبت به قبل .

نه اتفاقا هیچی واسش کم نذاشتم اولویتم هنوز شوهرمه واسه من هیچ فرقی نکرده زندگی توجهم به شوهرم ذره ای کم نشده ولی اون یه آدم دیگه شده😟

ببین مشکلش چیه 

به دنیا آوردن بچه که اینقدر فاجعه به بار نمیاره 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
وا  حالا كه اينطور شد اگه گذاشتم تاچندسال ديگه بچه دار شم😒بااينكه عاشقه بچه ام و ارزومه اما م ...

منم با این حرفا میترسم ،یعنی واقعا از هم دور میشیم؟!

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
نه اتفاقا هیچی واسش کم نذاشتم اولویتم هنوز شوهرمه واسه من هیچ فرقی نکرده زندگی توجهم به شوهرم ذره ای ...

اهل حرف زدن هست؟ باهاش صحبت کن ببین چیه جریان.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

دقیقا درسته قبل بچه هم با هم مشکل داشتسم ااما الان خیلی بددهنی میکنه میزنه اذییت میکنه کلا منم مث تو سرد شدیم باهم خیلی تغییر کردع ....منم خیلی ب جدایی فکر میکنم انقدی ک الان دارم پس انداز جم میکنم‌..چون پشتوانه مالی ندارم 

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥
منم با این حرفا میترسم ،یعنی واقعا از هم دور میشیم؟!

نه عزیزم اینجوری نیست رابطه ای که سالم باشه و مشکلی نداشته باشه با بچه دار شدن صمیمی تر هم میشه 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
ببین مشکلش چیه  به دنیا آوردن بچه که اینقدر فاجعه به بار نمیاره

خودشم نمیدونه چشه,دیشب فقط گفتم چرا سورنا رو کمتر بغل میکتی دهنشو باز کرد هر چی از دهنش در اومد بهم گفت الانم باهام حرف نمیزنه حتی رد میشه از کنارم خودشو میکشه کنار که به من نخوره