2777
2789

مشهداجراداره خیلی دوست دارم بریم اماشوهرم میگه نمیخواد!بلیط دوتامون باهم میشه۲۰۰تومن😢😭ولی من دوست دارم برم!پس اندازدارمااماقبول نمیکنه خودم بلیط بگیرم بریم بنظرتون بیخیال بشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوستش دارم اما زورم میاد اینقدر پول بدم .ترجیح میدم یکی از اجراهاش رو دانلود کنم بخندم😁

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
حرفاش که زشت نیس!اره من خیلی دوستش دارم

بعضی شوخیاش زشته.مثلا من فیلم یه برنامه توی کیش دیدم بهش گفتن رو آهنگ لب بزن،بعد اینو تاکجاها برد دیگه نمیگم😐ولی کلا بنطرم با دویست تومن میشه بهترم خوش گذروند.خود دانی

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

منم میخواستم برم کنسرت ولی دیدم نمی صرفه مجبورم با این اوضاع از خیلی از خواسته هام بگذرم.شیر بالشتی از 1600شده2500چی بگم والا

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره

اتفاقا منم تاپیکشو چند وقت پیش زدم اما هیشکی تو تاپیک نیومد. من بلیط هشتاد تومنیشو گرفتم. خب بلیط ۴۰ تومنیش رو بخر ردیف اخر هستین. من که اگه میگفتن رو زمین بشین هم میشستم. خیلیییییی این بشر طنزه. خدای خنده ست. شوخی  که پاستوریزه نمیشه. اتفاقا اون شوخی لب زدنش خیلییییی باحال بود. ادم میره شاد باشه دو ساعت خنده واقعی عمر دیگه ای به ادم میده اونم تو این اوضاع نابسمان مملکت. اینقدر مردم خواستارشن که تا سانس چهارم هم تمدید شده. برو حالشو ببر 

اتفاقا منم تاپیکشو چند وقت پیش زدم اما هیشکی تو تاپیک نیومد. من بلیط هشتاد تومنیشو گرفتم. خب بلیط ۴۰ ...

نه دیگه عقبای سالن که بدردنمیخوره عزیزم جلوبشینی مهمه که بتونی ببینیش.خوش بحالت که میری خوش بگذره