2777
2789

بکش بزار راحت بشم 

اه

من دوساعت پیش تاپیک زدم مامانم با منو خواهرم دعوا کرد 

منم قاطی کردم زدم عینکش مامانموشکستم

الان به شوهرم گفتم مثلا یکم از ناراحتیم کم بشه 

برگشته بهم میگه خانم نسبتا محترم آدم باش متنفرم از اخلاقت 

مثلا الگوی خواهرتی تو دوروز دیگه اینام این کارو انجام میدن 

اخه بیشعور به تو چه میپری وسط که تهش احترام بین تو مادرت از بین بره مثلا اومدی از خواهرت دفاع کنی ولی گند زدی

تادوروزجلو چشمم نبینمت وگرنه جوری میزنم توی گوشت که بمیری😟😟😟😢😢😢😭😭😭

پس من ناراحتیای قلبمو به کی بگم با کی دردودل کنم؟

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دعوای با مامانت رو برا نامزدت میگی؟ فردا برا خانواده ات تره هم خورد نمیکنه که

چقدر هم عاقله نامزدت که تشویقت میکنه به حرمت گذاشتن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چرا دعوای با مامانت رو برا نامزدت میگی؟ فردا برا خانواده ات تره هم خورد نمیکنه که چقدر هم عاقله نام ...

کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم خودمو سبک کنم

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍

دست مریزاد دست روی مامانت بلند کردی متاسفم  

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...
کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم خودمو سبک کنم

لازم نیست همیشه حرفاتو به کسی بگی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
از قصد نزدم که میگی متاسفم

از قصد نباشه من شدیدا به اینکه هر بدی کنم سرم بیاد اعتقاد دارم   

منتظر باش

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...

پسر خوبیه که اینجوری ناراحت شده دست رو مامانت بلند کردی

بزار یکم که آروم شد با نامزدت حرف بزن و توضیح بده ناخواسته بوده و خودتم ناراحتی و اینکه وقتی خواهرتو میزده چی بهت گذشته

برو یه کاغذو خودکار بیار هرچی تودلته بنویس آخرش نکته خوی ونکته بدو دربیار براخودتم راه حل بنویس بعدشم اونو یابنداز بره یا آتیشش بزنن لزوما که نباید باکسی صحبت کرد به هیکس حرف دلتو نگو حتی شوهرت یاحتی مادرو خواهرت فقط بنویس یابه خدابگو

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂