قرار نيست كسيو انكار كني عزيزم تو داري با لباس مشكي به بچت ميگي عزادار كسي باشه كه درراه ازادي و لب ...
عزیزم . ایشون نگفت لباس مشکی تن بچه م کنم یا نه ؟ ایشون پرسید کجا دارن ؟ یعنی این پیش فرض رو بپذیر که قبلا فکرشو کرده و اعتقادش به خودش مربوطه . اگر جواب سوال رو نمیدونیم ، خوب کلا هیچی نگیم .
به خدا دنیا خیلی تلخ و کریه شده . خودمون دیگه سخت ترش نکنیم ...😢مهربون تر باشیم ... بذاریم هرکسی هرجور دوست داره باشه ...
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
همین شاها که منکر و مخالف این جریان مذهبی هستین.تو سختی ها معلوم میشه چکار میکنید!کافی دست بچتون بریده بشه. یا ابالفضل کنان هی نذر میکنید.فقط تریپ روشنفکریتون یادتون نره اونموقع ها😏
قرار نيست كسيو انكار كني عزيزم تو داري با لباس مشكي به بچت ميگي عزادار كسي باشه كه درراه ازادي و لب ...
اولا کشته نه و شهید شده
ضمنا یعنی میگی لباس مشکی برای بقیه بپوشن ؟؟؟
کلا پیام این واقعه حمایت از مظلوم و مظلومیته درهر زمان و هرجایی اگه اینطور فکر کنیم باید کلا امام حسین و این واقعه رو فراموش کنیم این هم برمیگرده به اعتقاد هرکس
هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠
افسرده چیه اخه بچه ها که اکثرا شادن تو مراسمها و کلی کیف میکنن .... منم انچنان معتقد نیستم ولی خب محرم هم یه جورشه کارناوال جالبین دسته های عزاداری .بچهها هم همون طور که زنجیر میزنن و سیاه پوشیدن اکثرا با اهنگ ضرب گرفتن و حال میکنن بخدا ما هم داریم خودمونم بچه بودیم همینطور روزشماری میکردیم برای دسته ها