2777
2789
حالا ما امام حسینو انکار کنیم مردم خوزستان وضعشون بهتر میشه 😞 چرا همه چیو ربطش میدین به اعتقادات م ...

قرار نيست كسيو انكار كني عزيزم تو داري با لباس مشكي به بچت ميگي عزادار كسي باشه كه درراه ازادي و لب تشنه كشته شده

اينهمه ادم در زمان حاضر داره اين اتفاق براشون ميافته نيازي نيست بچت لباس مشكي ايشونو بپوشه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم میتونی لباس رنگی یا خیلی شاد نپوشی 

اما مشکی واسه بچه 🤔 نمیدونم بازم سلیقه خودتونه 

من اگه باشم یه بلوزو شلواررسرمه ای خوشکل میخرم واسش 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اتفاقا منم همینو میخاستم بگم وقتی بچرو از همون اول عادت به غم وغصه میدن معلومه تو۲۰ سالگی افسرده میش ...

اگه عزای واقعی امام حسینو درک کنی هیچوقت افسرده نمیشی شادم میشی جنس غمه امام فرق میکنه. فکرکنیم به حرفامون لطفا!

آزاد از ماییم و من فانی در الله ایم  ...  با روح در زنجیر آزادی نمی خواهیم
قرار نيست كسيو انكار كني عزيزم تو داري با لباس مشكي به بچت ميگي عزادار كسي باشه كه درراه ازادي و لب ...

عزیزم . ایشون نگفت لباس مشکی تن بچه م کنم یا نه ؟ ایشون پرسید کجا دارن ؟ یعنی این پیش فرض رو بپذیر که قبلا فکرشو کرده و اعتقادش به خودش مربوطه . اگر جواب سوال رو نمیدونیم ، خوب کلا هیچی نگیم .

به خدا دنیا خیلی تلخ و کریه شده . خودمون دیگه سخت ترش نکنیم ...😢مهربون تر باشیم ... بذاریم هرکسی هرجور دوست داره باشه ...

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

اتفاقا یک لباس مخصوص محرم برای بچت داشته باش که حرمت این ماه و این امام همیشه پیشش محفوظ باشه و تو این فضا بزرگ شه که ان شاالله خوی حسینی بگیره

آزاد از ماییم و من فانی در الله ایم  ...  با روح در زنجیر آزادی نمی خواهیم
قرار نيست كسيو انكار كني عزيزم تو داري با لباس مشكي به بچت ميگي عزادار كسي باشه كه درراه ازادي و لب ...

همه کسایی که توی این زمونه در راه ازادی کشته شدن راه امام حسین رو ادامه دادن

چرا تلاش میکنین امام معصوم رو معمولی و بی اهمیت جلوه بدین؟؟😞

هرچند هزاران نفر مثل شما این حرفا رو بزنن کسی که اعتقاد واقعی داشته باشه دست از ایمانش برنمیداره

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

دوستان استارتر راجع به چیز دیگه ایی نظر خواست نه دخالت تو اعتقاداتش  

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اگه عزای واقعی امام حسینو درک کنی هیچوقت افسرده نمیشی شادم میشی جنس غمه امام فرق میکنه. فکرکنیم به ح ...

آره واسه مردم ایرا یجور شادیه چون تفریح دیگه ندارن منم دیگه جواب هیچ کسی رو نمیدم چون ....

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦

همین شاها که منکر و مخالف این جریان مذهبی هستین.تو سختی ها معلوم میشه چکار میکنید!کافی دست بچتون بریده بشه. یا ابالفضل کنان هی نذر میکنید.فقط تریپ روشنفکریتون یادتون نره اونموقع ها😏

خدایا شکرت...

اولا کشته نه و شهید شده 

ضمنا یعنی میگی لباس مشکی برای بقیه بپوشن ؟؟؟

کلا پیام این واقعه حمایت از مظلوم و مظلومیته درهر زمان و هرجایی اگه اینطور فکر کنیم باید کلا امام حسین و این واقعه رو فراموش کنیم این هم برمیگرده به اعتقاد هرکس 

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

حيف بچت نيست كه مشكي تنش كني؟ به اتقاداتت احترام ميزارم اما توي روزگاري كه مردم كشور خودتو لب تشنه ت ...

چه ربطی داره معتقد نیستی چیزی هم نگو

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...

افسرده چیه اخه بچه ها که اکثرا شادن تو مراسمها و کلی کیف میکنن ....      منم انچنان معتقد نیستم ولی خب محرم هم یه جورشه کارناوال جالبین دسته های عزاداری .بچهها هم همون طور که زنجیر میزنن و سیاه پوشیدن اکثرا با اهنگ ضرب گرفتن  و حال میکنن بخدا ما هم داریم خودمونم بچه بودیم همینطور روزشماری میکردیم برای دسته ها   

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

حالا اگه تم تولد بود روشن فکرا اووووووه کلی ایده و مشکی میشه رنگ عشق

امام حسین یه بار شهید نشد روزانه میلیون ها بار بدست مسلمون نماها شهید میشه 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️