2777
2789

حيف بچت نيست كه مشكي تنش كني؟ به اتقاداتت احترام ميزارم اما توي روزگاري كه مردم كشور خودتو لب تشنه تويخ وزستان ميكشن عزاي چيو ميخواي به بچت اموزش بدي؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حيف بچت نيست كه مشكي تنش كني؟ به اتقاداتت احترام ميزارم اما توي روزگاري كه مردم كشور خودتو لب تشنه ت ...

چه ربطی داره ؟؟؟؟؟؟؟

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

استارتر قربونت بشم تو تاپیکت دعوا میشه ببین کی گفتم .

اما دم محرم همه فروشگاه ها لباس مشکی واسه بچه ها میارن . نگران نباش یه خوبش رو پیدا میکنی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
حيف بچت نيست كه مشكي تنش كني؟ به اتقاداتت احترام ميزارم اما توي روزگاري كه مردم كشور خودتو لب تشنه ت ...

حالا ما امام حسینو انکار کنیم مردم خوزستان وضعشون بهتر میشه 😞

چرا همه چیو ربطش میدین به اعتقادات مذهبی بقیه😑

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
حالا ما امام حسینو انکار کنیم مردم خوزستان وضعشون بهتر میشه 😞 چرا همه چیو ربطش میدین به اعتقادات م ...

واقعا قربون اون دهنت 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

اتفاقا منم همینو میخاستم بگم وقتی بچرو از همون اول عادت به غم وغصه میدن معلومه تو۲۰ سالگی افسرده میشن.بازم ملت حرف خودشونوکارخودشونو میکنن وواسشون توجیح اساسی دارن

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦

لباس مشکی نگیر واسش   تو این سن واسش لباس حضرت علی اصغرو بگیر سفید  خیلی هم قشنگه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

مشکلات مملکت ما چه ربطی به امام حسین داره؟ اگه ما مردم و مسئولا راه امام حسینو ادامه میدادیم وضعیت الانمون این نبود حداقل به بچه هامون یاد بدیم الگوی واقعی کی باید باشه.

آزاد از ماییم و من فانی در الله ایم  ...  با روح در زنجیر آزادی نمی خواهیم