2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 39 پست
من میدونم پزشک قانونی خیلی سختگیره و فقط به دخول و سالم بودن پرده کاری نداره چیزای دیگه هم بررسی میک ...

کاملا اشتباه میکنی عزیزم

تنها چیزی که دقیق معاینه میشه بکارت

خودم سه ماه بعد عقد جدا شدم بعد ازدواج کردم

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

عزیزم منم ازدواج اولم مثل تو بود چ بدبختی و زجر و دلهره ای که بهم نداد. با تمام بدی هاش روز اخر تو دادگاه بهش گفتم بخاطر ابرومم شده بیا جدا نشبم بریم یه جای دور باهم زندگی کنیم اما اون بحرفم نکرد خداروشکر و توافقی جدا شدیم. حالا اون به دختری که عاشقش شده بود و بخاطرش منو عذاب میداد نرسید و معتاد شد و..... ولی من چون دختر بودم و بخاطر ابروی بابام بعدش نشستم خونه و.... خدا یک فرشته قسمتم کرد که الان باهاش خوشبختم. اصلا نترس شکم نکن اگر میبینی لیتقتتو نداره تمومش کن هنوز دختر بودنتو از دس ندادی و بیشتر از این بهت لطمه جسمی و روحی نزده

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اشتباه منو نکن که روزی صد بار ارزوی مرگ کنی

الان اقای خودتی سالمی 

منم عین شما از کلمه و حرف طلاق میترسیدم 5 ساله سوحتمک ساختم و روزی هزار بار ارزوی مرگ دارم

دست بزن تو نامزدی از الان رو خوششو نشون داده

برو لیاقتت بیش از ایناس

زندگی که یه روز خوب و سه روز قهر فابده. نداره

خدا جونم خودت درستش کن

اگه نتوه تهمتایی که بهت زده رو ثابت کنه میتونی پدرشو دراری مرتیکه بی شرف. اعاده حیثیتو واسه چی گذاشتن

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید
دوره عقد دوره شناخت و انتخاب عاقلانه و درست !!!!

تو دوره عقد زن و مرد رسماً زن و شوهرن و میرن تو شناسنامه هم . زوره این دوره دوره آشنایی باشه. همون نامزدی یعنی محرمیت تنها فقط نه عقددد باید برای شناخت باشه چون بعد عقد همه شرایط زناشویی برقراره الا اینکه زیر یه سقف نیستن

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
تو دوره عقد زن و مرد رسماً زن و شوهرن و میرن تو شناسنامه هم . زوره این دوره دوره آشنایی باشه. همون ن ...

متوجه م

کامنتم با توجه ب   شرایط ایشون بود ☺️🌷

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
کاملا اشتباه میکنی عزیزم تنها چیزی که دقیق معاینه میشه بکارت خودم سه ماه بعد عقد جدا شدم بعد ازدوا ...

خب چون شما از جهات دیگه هم سالم بودی

من دوستم پرده اش سالم بود ولی بهش برگه باکرگی ندادند، دکتر که داشت توضیح میداد منم پیشش بودم، میگفت شما با اینکه دخولی صورت نگرفته اما رابطه داشتید

متوجه م کامنتم با توجه ب   شرایط ایشون بود ☺️🌷

😘😘😘 آی لاو یو گومبولی جونم. شما واقعا کاربر فهیمی هستی🙂

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

آره عزیزم راحت طلاق بگیر از هیچیم نترس گوربابای همچین آدمی تو دوره عقد کتک بخوری و خسیس باشه وای به حال بعد عزیزم یه لحظه فکرکن این بخواد بابای بچت بشه و بایه بچه کتک بخوری