2777
2789
عنوان

خانومامیشه بیاید😭😢😢😭

152 بازدید | 8 پست

روی مانتوی زردم لاک ریخته بود منم استون زدم یکم پاک شده ولی حالا لکه ی استون مونده تورو خدا بگید چیکار کنم مانتو رو تازه خریدم😢😢😢😢😢

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
داغ دلم تازه شد  مال منم روغن ریخت دیگه نرفت😢

من از دیروز افسردگی گرفتم

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم خودت بتونی کاری کنی

بعیده درست بشه

ولی ببر خشکشویی نشون بده، اگر راهی باشه اونا بلدن

منم روی یکی از لباسهام لکه چسب بود

هرکار کردم نرفت و جاش موند

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

داغ دلم تازه شد  مال منم روغن ریخت دیگه نرفت😢

یه کاغذ روغنی یا دستمال بذار زیر و روی پارچه

با اتو کم کم بکش روش لکه روغن تا حدودی جذب کاغذ یا دستمال کاغذی میشه

چند مرحله این کار رو تکرار کن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

لاک رو پاک کردم فقط لکه استون مونده گفتم شاید در این زمینه تجربه داشته باشین 

یه کاغذ روغنی یا دستمال بذار زیر و روی پارچه با اتو کم کم بکش روش لکه روغن تا حدودی جذب کاغذ یا دست ...

هرکاربگی کردم نرفت لعنتی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
لاک رو پاک کردم فقط لکه استون مونده گفتم شاید در این زمینه تجربه داشته باشین 

آخه معمولا لکه استون هم اگر بره

رنگ پارچه رو هم تو اون قسمت از بین میبره

به نظرم دیگه دستکاری نکن به خشکشویی نشون بده

فعلا صابون زدم ببینم چی میشه😭