2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندسال بود هیچ نتیجه ای از درمانم نگرفته بودم و نمیتونستم بچه دار شم. خیلی اتفاقی با پیشنهاد دوست مادرم رفتم پیش ندا مقتدری. نمیخوام الکی تبلیغشو کنم اما خودم بیمارش بودم به چشم دیدم که چقدر دلسوزه و برای درمان بیمارش تلاش می کنه. منکه خیلی ازش راضیم الانم اگه خدا کمکم کنه 4 ماهه باردارم. مشکلی هم ندارم چون نداجون هررووووز پیگیر حال منو بچم هست. چی ازین بهتر؟

منم تعریف دکتر مقتدری رو خیلی شنیدم یکی از دوستای خواهرم که پیشش زایمان کرده بود بهم معرفیشون کرد، من به خاطر عفونت رحمم خیلی دیر باردار شدم و بارداری سختیم داشتم اما خداروشکر کوچولومو پیش ندا خانم گل بدنیا آوردم و الانم دخترمو برای معاینه میبرم پیش خودشون 

کدوم سمت هستین . اگه دسترسی داری من دکتر زهرا واحدپور تو کاشان می شناسم که خیلی کارش خوبه از اطرافم میان پیشش . خواهر منم واسه تبلی تخمدانش دیر بچه دار شد و خیلی نگران بود اما پیش همین دکتر درمان و شد و بچشو به دنیا اورد . 

سلام  

بچه ها من از دکتر رقایی که ظاهرا خیلی هم معروفه تعریف شنیدم به خصوص در بابت مکمل هایی که توی دوران بارداری و حتی بعد بارداری میده ؟ اما نمیدونم واقعا خوبه ؟ چطوری ویزیت میکنه ؟ و اینکه میگن مهرگان عمل میکنه اونم فقط سزارین ؟ خوبه بیمارستانش؟ ممنون میشم نظرتون رو بگید 

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...

بهترین متخصص زنان اصفهان فقط و فقط و فقط دکتر شریف زاده.... عالیههههههههه

ما کلا فامیلی و قوم وخویشمون واسه کارای زایمان و جراح زیبایی زنان میریم پیشش....

دخترخالم هم 3 هفته پیش دوقلو هاشو ب دنیا اورد... دکترشم دکتر شهزاد شریف زاده اس

http://drsharifzadeh.com/بهترین-متخصص-زنان-در-اصفهان/