2777
2789
عنوان

هیچی خوشحالم نمیکنه

282 بازدید | 41 پست

11 ماهه جلوگیری نداشتیم ودکتر رفتم عکس رنگی انداختم مشکلی نداشتم همسرم هم مشکلی نداره پس چرا نمیشه چرا بعضی ها ناخواسته باردار میشن اونوقت من خیلی خسته ام دیشب بی بی چک گذاشتم بازززززز منفی شد چرا همه چی باید با سختی به دست بیاد

وقتی با سختی بدست بیاد

بیشتر قدرشو میدونیم

انشاالله خدا فرزندی سالم و صالح بهتون بده 🌷☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

زير يك سال ك اصلا دكتر براي نازايي قبولت نميكنه اون چه دكتري بوده زود برا همه چي انجام داده 

بيخيال شو ارامش داشته باشه 

عامل اولش استرسه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زير يك سال ك اصلا دكتر براي نازايي قبولت نميكنه اون چه دكتري بوده زود برا همه چي انجام داده  ب ...

نمیدونم عزیزم نوشت دیگه دیشب کلی گریه کردم اصلا از تو جام دوست ندارم بلند شم

زير يك سال ك اصلا دكتر براي نازايي قبولت نميكنه اون چه دكتري بوده زود برا همه چي انجام داده  ب ...

ب نظر من. تا س ماه آگه حاملگی اتفاق نیافتد  باید رفت دنبال درمان و علت 

من. ک یکسال هیچ درمانی خاصی نکردم پشیمونم

فقط وقت رو. از دست دادم

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
ب نظر من. تا س ماه آگه حاملگی اتفاق نیافتد  باید رفت دنبال درمان و علت  من. ک یکسال هیچ د ...

اره دیگه به نظر منم اگه بخواد بشه با همون سه ماه میشه واسه من علتی نداره نمیدونم چرا واقعا

خوب شما هم همینطور چرا باید اینطوری باشه واقعا درک نمیکنم هیچ انگیزه ای ندارم 32 سالمه 

دوستم ناراحت نباش میشه.کجایی؟

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
چون استرس داری بی خیالش باش برای همین ناخواسته ها بیشترن. از زندگی دو نفره لذت ببرید و از رابطتتون ب ...

خیلی سخته فکرای منفی میکنم حوصله هیچی رو ندارم فقط میگم چرا من 

آره بابا زیر یک سال اصلا نازایی نیست بعدش تازه میفرستن آزمایش خودتو شوهرت. عکس رنگی آخه چرا؟؟؟ خواهرشوهرم من اوایل نمیخواست بعد دو سه سال خواستن و اقدام کردن نمیشد بدجورم شوهرش عاشق بچه. سه سال اقدام داشتن و نمیشد و سالمم بودن گفتم بیخیال باشید و کلا ولش کردن و چسبیدن به مسافرت و خوش گذرونی هنوز یه ماه نشده بود از شمال برگشته بودن گفت باردارم و الان یه دختر یک ساله داره. انشاءاله شما هم بزودی نی نیتو بغل بگیری