2777
2789
عنوان

بی بی چک گذاشتم

179 بازدید | 14 پست

امروز ۲۴ پری  هستم  بی بی چک گذاشتم  ولی  منفی  بود  زوده  یا  دیگه  قطع  امید  کنم؟  ۱۳پریودی  اچ سی  جی  زده  بودم  دو تا   لتروزول  هم  خورده  بودم  

واسه باردار شدنم  صلوات.🌹

زوده،دورتون چندروزست؟باید از موعدتون بگذره بعد نشدید بی بی بزنید

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز  حالت  تهوع  داشتم  زیاد  اوغ  میزدم  از  بوی  غذا  هم  حالم  بد  میشد  امروز  فعلا  خوبم  فقط  یکم  پیش  یه  مقدار  تنوع  داشتم  باز 

اگر  این  ماه  نشد  شوهرمو  میفرستم  آز  اسپرم  بده  چون  یه  مقدار  کم  تحرکی داره  اونم  البته  اونم  داره  ویتامین  میخوره  یه ماهو  نیمه 

من  دوفاستون  میخورم  چند  ماهه  دیشب  اخریشو  خوردم  باید & ...

3 4 روز دیگه اگه پری نیومد دوباره بذار 

اینا ممکنه علائم پری هم باشه 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
3 4 روز دیگه اگه پری نیومد دوباره بذار  اینا ممکنه علائم پری هم باشه

خدا کنه  نیاد  من  سینه هام  اصلا  تغيير  نمیکنه  پری   شدني  

خدا کنه  نیاد  من  سینه هام  اصلا  تغيير  نمیکنه  پری   ...

انشالله عزیزم 

توکل بخدا😍😍😍

انتظار مزخرفیه😤

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
انشالله عزیزم  توکل بخدا😍😍😍 انتظار مزخرفیه😤

انشاالله همه  چشم  انتظارا  دلشون  شاد  شه  دامنشون  سبز  شه  سر  دخترمم  پنج  ماه  منتظر  بودم  خيلي  سخت  بود  چون  هم  خودم  مشکل  داشتم  پلیس  کیستیک  هستم  هم  شوهرم  کم  تحریک  داره  دست  خودم  نیستم  استرس می‌گیرم  اين  یکی  هم  دلمه  نمیخواد  زیاد  طول  بکشه  فاصله  سنیشون  زیاد  میشه  واسه  همینه  عجله  دارند  الان  ۴ماهه  اقدامم  کلیک  هم  دارد  می‌خورم  اين  ماه  تازه‌  تخمدان  چپم  یه  فولیکول  خوبه  داشتم  آمپول  زدم  

انشاالله همه  چشم  انتظارا  دلشون  شاد  شه  دامنشون  سبز  شه ...

انشالله ک دوباره مامان شدی عزیزم 😍😍😍

خداروشکر کن یکی داری😊 

من این ماه انقدر دکترم برام ویتامین تحویز کرده ک دارم میترکم از قرص😥

برام دعا کنید 

انشالله ک دوباره مامان شدی عزیزم 😍😍😍 خداروشکر کن یکی داری😊  من این ماه انقدر دکترم برام و ...

منم  همینم  همش  قرص  میخورم  دیگه  شده  مثل  آب  خوردن  برام