2777
2789
عنوان

خوردن بستنی الوده در بارداری

701 بازدید | 11 پست

سلام من هفته ۲۸ ام

دیشب چندبارتاپیک زدم که بستنی خوردم وشوهرم از جایی رد شدم ک خاکی بودد ویکم گردوغبار اومد داخل ماشین وروی بستنی نشستو منم همه ی بستنی رو خوردم اما کسی ج نداد

دیشب ک دل درد گرفتم بماند

حالا امروز میترسم نکنه انگلی چیزی بگیرم ک روی جنینم هم تاثیرداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیز خوب شدم اما استزس خاک خوردن ولم نمیکنه

آقا جون اون جوجو تو شکمت حالش خوبه   مامانی استرس نداشته باش خوشگلم . هیچی نمیشه. 

خیلی نگرانی چارش بیمارستان زنانه شنبه هم هست همه سرکارن

چیزی نیست بابا. الکی استرس گرفتی دلت درد گرفته. من تو باغچه بزرگ شدم انقدرم خاک خوردم تو بچگی. هیچ طوری نشد. نگرانی به خودت راه نده برای نی نی ضرر داره

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
آقا جون اون جوجو تو شکمت حالش خوبه   مامانی استرس نداشته باش خوشگلم . هیچی نمیشه.  خیلی ...

رفتم بیمارستان اما میگن تا اسهال استفراغ نگرفتی حالت خوبه هیچی نمیشه اما یه چیزی عین خوره افتاده ب جونم

رفتم بیمارستان اما میگن تا اسهال استفراغ نگرفتی حالت خوبه هیچی نمیشه اما یه چیزی عین خوره افتاده ب ج ...

نمیشه که به زور اسهال یا استفراغ. جند ساعتم گذشته، دل دردم تموم شده، این دیکه ففط استرسه. مردم قدیما همش تو خاک و فلان بودن . کار خونه میکردن آخرشم بچه میاوردن مثل هلو