سلام ما تا حالا اصلا سفر دو نفری با بچه نداشتیم و سفرامون دسته جمعی بوده و برای اقامت هم جا داشتیم که میرفتیم برای همین اصلا تخصصی در زمینه هتل و اقامتگاه ندارم. چه نکاتی رو باید بهش توجه کرد مقصدمون همدانه. ممنون میشم نظراتتونو بگید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا همدان رفتیم رفتیم غار ک اونجا جا گرفتیم البته لوکس نبود ولی خوب بود اتاقکای کوچیک بود کرایه میدادن ی سریا چادر داشتن.....خود همدانم ی روزه گشتیم برگشتیم ولی در کل غار برید خیییلی خوبه جاها دیگش خوبه خاص نیست
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
هتل امیران ۲واقعا خیلی افتضاح بود من ۱۷ساعت اونجا بودم بخاطر ۲ساعت تاخیر هزینه۲روز گرفتن بعد میگن برین مدیریت و جواب اونم اینه دست من نیست این پولا قطعأ خوردن نداره
از نظر نظافتم متوسط رو به پایینو اتاق واقعا سرد بود