2777
2789

سلام ما تا حالا اصلا سفر دو نفری با بچه نداشتیم و سفرامون دسته جمعی بوده و برای اقامت هم جا داشتیم که میرفتیم برای همین اصلا تخصصی در زمینه هتل و اقامتگاه ندارم. چه نکاتی رو باید بهش توجه کرد مقصدمون همدانه. ممنون میشم نظراتتونو بگید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ساکن همدانم هتل زیاد داره.گنج نامه جایی قشنگیه استراحتگاه هم هس.عباس آبادم همینطور

ممنونم میخوام بدونم هتل خاصی که رفته باشید و راضی باشید وگرنه همه جا هتل هست. من چند باری به همدان سفر کردم اما 15 سال پیش بوده و اردوی دانشگاهی بوده.

والا همدان رفتیم رفتیم غار ک اونجا جا گرفتیم البته لوکس نبود ولی خوب بود اتاقکای کوچیک بود کرایه میدادن ی سریا چادر داشتن.....خود همدانم ی روزه گشتیم برگشتیم ولی در کل غار برید خیییلی خوبه جاها دیگش خوبه خاص نیست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ممنونم میخوام بدونم هتل خاصی که رفته باشید و راضی باشید وگرنه همه جا هتل هست. من چند باری به همدان س ...

گفتم که هتل امیران خوبه من رفتم ساکن بشم ولی چون اشناییم شنیدیم هتل خوبیه

هتل امیران ۲واقعا خیلی افتضاح بود من ۱۷ساعت اونجا بودم بخاطر ۲ساعت تاخیر هزینه۲روز گرفتن بعد میگن برین مدیریت و جواب اونم اینه دست من نیست این پولا قطعأ خوردن نداره 

از نظر نظافتم متوسط رو به پایین‌و اتاق واقعا سرد بود

گول ظاهر و اسمشو نخورین