2777
2789

دخترم دوره کامل آزیترومایسین رو استفاده کرد به دلیل عفونت گلو ولی متاسفانه خوب نشد مجددا بردم پیش دکتر برایش آموزشی کلاو تجویز کرد.خیلی ناراحتم توی کمتر از ۱۰ روز این حجم زیاد آنتی بیوتیک مجبورم به دخترم بدم.سوال اینکه چیکار کنم و چه مواد غذایی بهش بدم که لااقل کنن به بدنش آسیب برسه.چه مواد غذایی برای تقویت بدنش بهش بدم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایعات زیاد بده شیر گرم و اب ولرم و چای ولرم سوپ ماهیچه و غذاهای نرم هم واسه گلوش خوبه هم مقویه

شیر پاستوریزه زیاد دوست نداره به شکل شیربرنج کمی میخوره.سوپ هم خوب میخوره.به قدری از آنتی بیوتیک دان بهش حالم بده همش دنبال یه راهی برای جبران هستم که به بدنش آسیب کمتری بزنه

اب و مایعات زیاد بده گلوش هم آخر شب و صبح ناشتا بگو با اب نمک رقیق قرقره کنه.البته نمیدونم بچتوت چن ...

۲۲ ماهه است.حتی ببخشید معذرت میخوام سرفه میکنه نمیتونه خلط رو تخلیه کنه.حالت خفگی بهش دست میده😥😥😥😥😥😥

شیر پاستوریزه زیاد دوست نداره به شکل شیربرنج کمی میخوره.سوپ هم خوب میخوره.به قدری از آنتی بیوتیک دان ...

اشکال نداره باللخره باید بخوره که خوب شه پسر منم چند هفته پیش گلو درد داشت اموکسی کلاو میخورد خوب شد نگران نباش

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
اشکال نداره باللخره باید بخوره که خوب شه پسر منم چند هفته پیش گلو درد داشت اموکسی کلاو میخورد خوب شد ...

ممنونم گلم.بیشتر برای این ناراحتم که توی زمان کوتاه دو تا آنتی بیوتیک خیلی قوی وارد بدنش کردم ولی همچنان مشکل داره و سرفه های خیلی بدی میکنه

۲۲ ماهه است.حتی ببخشید معذرت میخوام سرفه میکنه نمیتونه خلط رو تخلیه کنه.حالت خفگی بهش دست میده😥😥😥 ...

اره بلد نیستن پسر منم همینطور بود ولی سعی کن پیش دکتر مجرب ببری که دوباره کاری نشه شاید اگه از اول اموکسی کلاو میخورد زودتر خوب میشد

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
اشکال نداره باللخره باید بخوره که خوب شه پسر منم چند هفته پیش گلو درد داشت اموکسی کلاو میخورد خوب شد ...

چهار تخمه دم کن بهش بده

از عطاری ی سوال کن اگه اشکالی نداره مریم گلی دم کن بدش مخصوص عفونته خیلی هم بدمزه هست.اول حتما سوال کن

اره بلد نیستن پسر منم همینطور بود ولی سعی کن پیش دکتر مجرب ببری که دوباره کاری نشه شاید اگه از اول ا ...

درست میگید دوست عزیز.دقیقا حس میکنم دکتر اول دوز دارو رو اشتباه داد که جواب نداد. ممنون بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید