2777
2789
عنوان

مامانای بارداری که هنوز این لاکچری های رنگی رنگی رو ندیدین!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 17 پست
من مشتریتون هستم😍😍 اخرهمین ماه  قراره پیگیر سفارشم باشم انشالله کسب وکارتون همیشه پایدارباشه

باعث افتخار خانم گل

بزودی ان شالله سفارشات مرداد ماه تکمیل و تقدیم شما مشتریان گل میگردد

اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخوام اینجا عکس بزارم خارج از حوصله میشه

تنوع طرح پارچه ها و سبک دوخت و مدل فوق العاده زیاده

برای اطلاعات بیشتر به جمع اعضای کانال بپیوندین

@tarhemondegar

شماره

@tarhemondegar همراهم 09156110375