2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هتل یوسف به حرم نزدیکه 

خدماتش هم خوب بوده 

هتل اطلس هم به حرم نزدیکه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

هتل پارس امکاناتش خیلی عالیه. برخورد عالی پرسنل و ون تا حرم. قیمت مناسب نسبت ب درویشی و قصر طلایی. ولی نکته منفیش راه دوره

هتل درویشی و قصر طلایی م خیلی عالی ن

ولی شبی ۹۰۰ بود چند سال پیش

با صبحونه و ناهار و شام

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
هتل پارس امکاناتش خیلی عالیه. برخورد عالی پرسنل و ون تا حرم. قیمت مناسب نسبت ب درویشی و قصر طلایی. و ...

پارس تا حرم دوره روزی چند بار میبرن حرم

من میخواستم برم فقط نگران دوریش بودم

البته بخاطر دوریش به حرم قیمتش خیلی کمه و عرب  ها زیاد توش نمیان خوبه

خب چون خودمون دو تا تنها نيستيم و خانواده همسرم رو هم ميخوايم ببريم هتلاي ٥ ستاره هزينمون ميره بالا مخصوصا چون قيمت پروازا هم تقريبا دو برابر شده. هتل خوب و معقول و راضي كننده اما نه خيلي لوكس و پر هزينه

پارس تا حرم دوره روزی چند بار میبرن حرم من میخواستم برم فقط نگران دوریش بودم البته بخاطر دوریش به ...

😅 اره گفتم دوره 

ولی درویشی و قصر پول بیشتری میخوان

کیفیت غذاهاشون ب نظر من تفاوتی نداشت

کلا حتی با بودجه بالا من پارسو ترجیح میدم

با آژانس نیم ساعته م میشه رفت

۲۴ تومن میشد فک کنم رفت و برگشت

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
راضي بودين ؟ چطور بود از جنبه هاي مختلف؟

ببین خیلی خوب بود 4 ستاره بود ول یخیلی خوب بود مهمتر نزدیکی به حرم بود که خیلی نزدیک بود

برادرم اینها هتل جواد هم رفته بودن اونم 4 ستاره نزدکه به حرم خیلی تمییز بود اونم 4 ستاره هست هتل جواد و میگفت خیلی عالی بوده