2777
2789
عنوان

این گردنبنده چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 45 پست
جدی میاری 😍😍😍😂😂😂من میام فرودگاه ازت میگیرم 😆😆😆😆😆😆 چ پروام من 😁😁😁😁😁😁😁

دعا کن ایران بهم ویزا بده من زودتر بیام

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Vaasa_finland

نفهمیدم کجاست؟!!! فنلاند؟

خوب مگه برای اومدن به ایران باید ویزا بگیری ؟ ایرانی نیستی مگه؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
نفهمیدم کجاست؟!!! فنلاند؟ خوب مگه برای اومدن به ایران باید ویزا بگیری ؟ ایرانی نیستی مگه؟

آره فنلاندم

نه من افغانی ام خانوادم اصفهانن

میخام بیام پیششون درخواست ویزا دادم هفته قبلی

Vaasa_finland

استارتر من دو سه روزي هست تو رو ميبنم ميشه بگي چطور رفتي فنلاند؟ اونجا اقامت داري؟ 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
آره فنلاندم نه من افغانی ام خانوادم اصفهانن میخام بیام پیششون درخواست ویزا دادم هفته قبلی

آهان حالا فهمیدم

اکی انشالله ویزا بدن بهت

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
استارتر من دو سه روزي هست تو رو ميبنم ميشه بگي چطور رفتي فنلاند؟ اونجا اقامت داري؟ 

من شوهرم پاسپورت اونجا رو داره اقامتشم

اومد عقد کردیم تو سفارت کارامو راه انداخت منو انداخت تو کیس خودش و بعد یه سال برام دعوت نامه اومد و منم اومدم اینجا

از طریق شوهرم اومدم

و اینکه من افغانی ام

من شوهرم پاسپورت اونجا رو داره اقامتشم اومد عقد کردیم تو سفارت کارامو راه انداخت منو انداخت تو کیس ...

يعني شوهرت از طريق پناهندگي رفت؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
يعني شوهرت از طريق پناهندگي رفت؟

آره  برادر بزرگش قاچاق رفت سال۲۰۰۷ بعد قبولی گرفت خانواده شوهرم قبلا افغانستان بودن بعد اونارو تو لیست خودش داد سال۲۰۰۸ تونست خانوادشم بیاره 

آره  برادر بزرگش قاچاق رفت سال۲۰۰۷ بعد قبولی گرفت خانواده شوهرم قبلا افغانستان بودن بعد اونارو ...

از اونجا راضي هستي؟ بنظر مياد تو تاپيكات راضي باشي از مرمدش!؟ 

كاش تو يك تاپيك توضيح ميدادي

تو ك ايران زندگي كردي اونجا با  زمان طلوع و غروب خورشيد مشكلي نداري ؟

از اونجا راضي هستي؟ بنظر مياد تو تاپيكات راضي باشي از مرمدش!؟  كاش تو يك تاپيك توضيح ميدادي ت ...

اره خیلی خوبه مردمش هم خوبه من تو ایران حسرت یه روز برفی به دلم مونده بود اینجا زمستون ماشالله شده تا زانوم برف بیاد😂🤦‍♀️

مردمش هم خیلی خوبن سرشون تو کار خودشونه خوش برخوردن . از لحاظ طلوع و غروب فرق داره با ایران الان تا ساعتای ۱۱شب ما گاهی آفتاب تو آسمونمون هست. و نیمه دیگه ی سال آفتاب به ندرت میشه دید. اولا اومدم خیلی اذیت شدم چون من اومدم همش آفتاب بود فقط چندساعت هوا تاریک بود بعد من نمیتونستم بخوابم . 

ماه رمضون هم زیادش۵ساعت ی۴ساعت وقت داریم برای سحر و افطاری.روزاش طولانیه ولی هوا خوبه آدم گشنه نمیشه فقط بی حال میشه

اره خیلی خوبه مردمش هم خوبه من تو ایران حسرت یه روز برفی به دلم مونده بود اینجا زمستون ماشالله شده ت ...

همون ديگه خيلي سخت هست

منم ارزوي چند روز بارون پشت سر هم ب دلم مونده اين چند سال

دلم ميخاد مم سالها پيش ميشد ك شب ميخابيدي و بازم بارون بود صبحش و بازم روزاي ديگه بارون بود

اما الان بارون مياد از دلهره اينكه فردا باروني نباشه و صداشو نشنوي ديكه خابم نميبره!

انشالا ك موفق باشي